Mitt veckoschema!


- Bilderna är i samarbete med Gina Tricot , där hittar ni kjolen och klackarna -Hej gänget! Är på G mot kontoret nu med musik i lurarna- massa old but gold får stå för morgonens pepp.

Måndagen bestod halva dagen av möten och så fort jag kom var läggan utlovad till Fabian och hans polare som bänkade sig framför nya säsongen av Game Of Thrones. Jag satt med i fem minuter, sedan blev det för mycket fantasy för min smak...

Igår var det nästan samma veva fast med fotboll. Lite roligare för mig. Gjorde lite middag till mig själv och sedan trillade en efter en av hans polare in. Någon timme senare kom Fabian helt slut efter sin paddelmatch. Min kämpe.Idag blir det en lång dag på kontoret, har rätt mycket att checka av innan jag kan ta påskledigt. Men det resulterar ju till en extra go känsla på fredagsmorgonen att veta att man krigat in i det sista. Eller är det bara jag? På kvällen kanske jag möter upp Emma för en middag i stan, det ligger på is just nu.Imorgon tänkte jag tipsa er alla om massa vegetariska och veganska versioner på påskbordet och i hemmet. Kan bli så att inlägget kommer redan ikväll, vill inte vara för sent ute innan ni handlar osv inför påsk. Men senast 09:00 imorgon bitti, missa inte!Långfredagen innebär bilfärd upp till Limhall där vi ska spendera dagen och kvällen! Jag älskar den traditionen vi har med mammas sida av släkten att alltid ses där uppe. Hoppas solen skiner fint, tänkte knäppa massvis av bilder! Runt kvällstid ska vi bila tillbaka ner mot Skåne och till Fabians föräldrar där vi ska spendera natten.Påskafton väntar quiz, mat och massa gos med Pascal. Vi sover ännu en natt där och på söndagen kör vi vidare mot Båstad där en påsklunch väntar med pappas sida av släkten. Vi brukar inte ha en påsktradition så det ska bli riktigt roligt att ses utöver de vanliga högtiderna!

Med andra ord blir det mycket körande hit och dit. Men jag är ändå förväntansfull inför slutveckans bravader, älskar att ha familjen samlad. Om några veckor är det dags igen när min kusin konfirmerar sig, herregud. Kan inte inse att hon är så stor nu?!


Gillar

Kommentarer