Mitt veckoschema!

Innehåller affiliate-länkar


Hej gänget. Såg ni bilderna från vistelsen i huvudstaden? Även om det var en kort tripp är det tungt på måndag morgon att återvända till ekohjulets rutiner. Sov dock lite för bra på morgonen med hotellkudden vi fick med oss hem... igår gick jag runt i Helsingborg för att plocka upp massvis av paket, trista var att jag inte hade hörlurar. Å andra sidan fick jag verkligen gosa med naturen och fågelkvitter så jag bör inte klaga. Därefter bar det raka vägen hem för att packa upp det sista och dra igång massa tvätt och städ. Boysen kom över på GOT i vanlig ordning.Vad gjorde jag? Tog en skål popcorn och bänkade mig framför alla serieavsnitt jag missat. Ska vi ta en titt på hur resten av veckan ser ut?

Onsdagen bjuder på roligheter, mer om det kommer! Tänkte även arbeta halvdag och gärna passa på att köpa mig ett par glasögon, är i akut behov då jag måste chilla med användandet av linserna. Kris.

På torsdag ska jag och Fabian till Väla, stället han avskyr mest typ. Men vi har faktiskt viktiga ärenden att pricka av från listan så mannen har inget val ;-)

Fredag: Lina, Björn och Pascal ska ÄNTLIGEN komma på middag hos oss. Vad står på menyn? SUSH SUSHI SUSHI! Vänta er en stoor bildbomb på Pascal, lille bebisen börjar bli så stor :') Nästan lika stor som min mage kommer bli efter sushin hehe.

Jag ska jobba medan Fabian springer lopp i Malmö, hade mer än gärna viljat vara där och heja på min krigare som ligger inne med hosta, skavsår OCH blåsor på fötterna i skrivande stund. Men jag möter jag upp dem på efterfesten hos deras familjevänner och då får jag pussa på min krigare. 

Kneg blir det även på söndag. På kvällen däremot höjer vi glasen för pappa som fyller år på måndag, berättar inte mer än så med risk för att en viss Chrille Stenson kanske fiskar information på bloggen min. På kvällen kommer det att bli svårt att sova...hotellkudde eller inte... varför får ni veta på måndag när jag ska släppa en EXTREMT stor nyhet på bloggen. Omg, vill berätta redan nu hihi.

Nu ska jag krypa ner i sängen med popcornen och kolla på Ocean´s 8, hur kan det ha tagit så pass lång tid för mig att se den? Förresten, jag kan göra det offentligt redan nu att jag är 99% säker på att Rihanna gör SuperBowl halvtidsshow nästa år. Mer om min teori kan vi snacka om i ett separat inlägg under rubriken "I told you". Haha, kram på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229