Mitt veckoschema: Dissa Black friday!

Hej kompisar! En stund senare och jag har slukat i mig en stor portion sushi och chitchattat med systern genom FaceTime. Vi pratade om att göra något riktigt speciellt denna julen för bara oss två. Har dessutom varit hos veterinären med Z och det gick bra! Lång story short så kommer vi vänta på nya testresultat och därefter fatta beslut om hur vi ska gå vidare med tumören. Tänkte att vi skulle ta en titt på mitt veckoschema och även de inlägg som är tänkt denna vecka- bland annat onsdagens viktiga inlägg om varför ni inte ska överkonsumera på black friday. Blir så ledsen och besviken när jag läser att flertalet pratar om hur de ska gå loco...men det är därför jag är här- för att sprida information om livsviktiga saker. Så, vi börjar med veckan!Imorgon ska jag sätta upp en struktur för packningen. I själva verket är det mesta nedpackat redan- men när jag flyttade ut från mitt ex slängde jag typ bara ner allt i kartongerna så behöver denna veckan till att rensa skiten. Är borta i helgen så det blir fullt upp hela veckan med flyttfix! ÄNTLIGEN!

På onsdag blir det som sagt seriöst snack på bloggen, hade velat träna men tror det får bli ett morgonpass innan jobbet isåfall. Behöver all tid jag kan få.

Torsdagen lovar en fullsmäckad dag på jobbet. Eftersom jag är kompledig på fredag behöver jag klämma in två dagars arbetsuppgifter på en dag. Så på kvällen väntar mer packning och ett träningspass.


På fredag blir det en dag med två missions: packa och fynda EN sak på black friday som faktiskt är okej att köpa dagen i ära. Men på riktigt, jag har i stort sett bara fredagen på mig att få gjort 99% av packningen så det måste prioriteras parallellt med att gosa med Zippo.

Så, lördagen lovar jobb och i samma sekund jag checkar ut bär det av till Göteborg för att lite sent fira Johanna och Eriks examen från Chalmers. Hela vår familj plus Eriks familj ska avnjuta goa asiatiska rätter. Då jag jobbar dagen därpå är läget oklart om jag sover över eller inte, verkar som alla andra ska göra det. Det går ju rätt snabbt att köra hem på kvällen och likaså morgonen efter. Så vi får se helt enkelt!

På söndag direkt efter jobb ska jag ha prickat av allt på listan som ni får se imorgon. För på måndag jobbar jag och då ska allt vara finito inför flyttfirman. OM jag är klar med allt har jag lovat en dejt med Tanja, men vi får se. Prio är flytten, för nog blir det fullt av dejter i nya läggan ;-) Önskar er en top noch vecka!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tycker det är bra att Black Friday finns då det finns vissa som kanske kan nyttja det på ett "rätt sätt" om man kan förklara det så. Själv är jag inte alls en storshoppare så om det blir shopping för mig är en bra fråga :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
irmastenson
irmastenson,
Ja absolut! Men när det blir en överkonsumering ringer varningsklockan för mig, det blir lite väl cray. Men förstår vad du menar! Blev det någon shopping? 😉
nouw.com/irmastenson