Mitt veckoschema: Träffa honom, podda, boka resa och kärt återseende!

Hej gänget!

Äntligen är allt bokat så jag bara kan räkna ner dagarna nu inför Amsterdam och Ariana Grande. Speciellt nu när hon tillsammans med Social House släppte en riktigt skön låt följt av ännu en grym musikvideo gjord av en av mina största inspirationer inom medieproduktion- Hannah Lux Davis. Skulle gärna vilja regissera musikvideor som hon, herregud jag beundrar hennes starka relation till Ariana och fantastiska samarbeten. Haha nörd jag vet, men för mig är musik så mycket mer än en go "jam" i bilen.

Men. Vi tar och kikar på veckan!


Igår började min nackspärr släppa lite, har verkligen kört sönder min massagekudde som gett fina resultat på nacken. Nu kan jag äntligen köra bil och se åt alla håll haha. På mitt jobb kan jag verkligen inte ha nackspärr... Plockade upp Tanja efter jobbet för att släpa med henne på min veckohandling! Äntligen kan jag göra något efter jobbet mer än att sova direkt när jag kommer hem. Kort därefter landade vi hos mig och såg några avsnitt av Glee. Resten av natten spenderade jag så nära Zippo jag bara kunde. Min andra halva. Usch det har varit så jobbigt att vara utan honom de senaste dagarna.

Idag hade jag behövt lägga krut på att vara hemma och bli helt frisk. Men får utnyttja helgen istället. På kvällen ska jag däremot vara hemma och försöka bli helt frisk.

Onsdag lutar det mot en träff med någon jag inte träffat på ett bra tag. Nyfikna? Håll utkik i podden! ;-)
Hoppas bara att vädret tillåter och att jag inte mår ännu sämre imorgon...På torsdag ska jag äntligen träffa Yara och Emilia. Oj så längesedan jag träffade dem. Vet inte riktigt hur agendan ser ut, men om jag känner oss tre rätt lär en myskväll med god mat och tända ljus stå på schemat?

FREDAG! Jag behöver verkligen inta sjukstugan över hela helgen och så får jag nog göra faktiskt. Sätta pli på mig själv och stanna hemma. Blir lätt en utgång som slutar med en efterfest 09:00 annars, så nu får jag sätta ner foten och pausa allt festande. Men det blir inte så svårt när Zippo kommer mysa med mig. Dock väntar veckans FaceTime session med min fina bästis som bor på andra sidan jorden. Haha kommer aldrig gå in för distansförhållande, tufft nog som det är med henne...

Söndagen blir till att jobba med podden, SNART SNART SNART släpper vi första avsnittet!

Gillar

Kommentarer