MIXED EMOTIONS

Gårkvällen var aningen sorgsen då det var säsongsavslut av The Vampire Diaries, ni som också sett avsnittet förstår nog varför man behöver en hel toalettrulle för att torka tårarna under & efter avsnittets gång. Herregud.

Hade egentligen sovmorgon idag, men tog tillfället i akt att använda tiden till att studera och återigen studera. Mötte sedan upp mina kära amigos för en dansuppvisning @Teatern i Helsingborgs centrum, därefter slutade vi för dagen. Men det kvarstod några planer, i min frys stod en Chocolate Fudge Brownie B&J som skulle delas med B3 då det var hans första Ben & Jerry någonsin. Så tillsammans med honom, E och Rasmus delade vi på en megagod glass. (En av de väldigt få glassarna jag klarar av) Ett tag senare drog jag, E och Rasmus till en läktare där solens strålar värmede oss som om det vore mitten av Juli.

Efter en behövd tid med härliga personer begav jag mig till en av mina favoriter, Lagmarks Gastronomi. (speciellt nu när Bonasera Bonasera är stängt *snyft*) Min mage kurrade något makalöst efter detta trots att jag var där nyligen, mindre gott för det var det inte kan jag ju berätta. Försökte dämpa nervositeten inför Onsdagens NP i Matematik. Lagmarks rekommenderar jag starkt för er vars smaklökar föredrar en förstklassig Tapas! Nu ska jag sjunka ner i min Matematikbok och stanna där hela kvällen, adios..

Gillar

Kommentarer