molto bene

Men snälla. Jag har inte varit på Olssons Skafferi på oändliga tider och tvekade på om de ens kunde servera något helt veganskt- men precis som Timjan&Tång häromdagen levererade också Olssons i rejält. På den nivån att vi var överens om att den bör finnas på menyn. Tänk, något de slängde ihop blev så bra att det kunde printas på menyn. What a time to be vegan hörrni!

Så efter två lyxiga kvällsmåltider blir det tippade vinnaren ikväll- sushi! Det kommer ett gäng familjevänner hit ikväll för käk, kub och picknick. Imorgon blir det dessutom Götlaborg och ett stop inom en av mina mardrömsdestinationer... haha... men gick såklart inte att undvika:):):)::):)

Hoppas på fint väder så jag kan filma en av delarna för nästa video till kanalen som också kommer bli riktigt grym, ett helt sommarprojekt kan man säga att få ihop den... men det kommer bli prima! Har ni missat kanalen hittar ni den här!

Önskar er en riktigt top noch fredag, ta hand om er <3

Mumsfillibabba till förrätt!

Alltså jag älskar min lugg. Så är det bara. Jag kommer fasen aldrig byta ut den. (Så säger man när det är svala dagar utomhus, så fort värmen svettar ner luggen är orden raka motsatsen).

Detta var min huvudrätt och jag kunde knappt få i mig popcorn på kvällen så belåten jag vart med kvällen.

När jag jobbade på Olssons beställde jag jäääääämt Carbonara i köket. Den är riktigt krämig och god. Dock minimal portion om man jämför med min huvudrätt. Längtar så tills de gör en vegansk version för oss veganer och mjölkallergiker som glider på årets räkmacka nu tack vare vego-stormen!

Gillar

Kommentarer