MONDAY

Även denna dagen vart rätt kort men rätt skön ändå ju! Efter en jobbig incident i morse hann jag inget annat än att springa till skolan med en Odd Molly tröja som behövdes bytas ut, pronto. Självfallet var Emil (B3) min räddare idag som lånade mig sin färgglada Liverpool tröja Kickade sedan off morgonen med en examination i Svenska som gick galant, därefter hade jag Historia där J.F Kennedy var fokuset.

Kort därefter fick jag ett sms från Rasmus "Ut och käka?", flög av tanken och tackade ja på direkten. Vad jag inte visste var att han hade tänkt bjuda sin lil sis på tidig födelsedagslunch (plus att vi slog vad och förloraren blev skyldig vinnaren en lunch hehe).

När maten och enzymerna hade vilat kom Anton (det var fasen inte igår asså) och höll oss sällskap innan vi gick skilda vägar. Drog hem, hämtade mina träningskläder och begav mig därefter till gymmet för 1,5 h kondition. Skönt! När jag kom hem väntade en medelhavs - middag med los padres som sällskap. Gjorde V mig för kvällen och hamnade nu i min säng, omsvept i 2 täcken och 6 kuddar, som vanligt. Kvällens planer siktar mot film och serier! Ha en skön Måndag mi gente!

Gillar

Kommentarer