MONDAY

¡Hola mi gente! Vilken helg jag har haft! Innan ni börjar klaga på bloggandet börjar jag berätta om min helg.

Fredag: Syster-yster var hemma med sin pojkvän på besök, umgicks lite med dem båda innan det vankades inflyttningsfest hos Isabelle & Alexander! PC kom dit rätt sent men jag somnade i alla fall i hans armar runt 2 på natten så kvällen vart mysig ändå.

Lördag: Tidigt gick vi upp, åt frukost med mi familia och sedan begav vi oss. Jag stack till Tropikariet och familjen stack till Köpenhamn, PC stannade hemma hos mig med vovven ett tag innan han också begav sig iväg. Tillsammans med 14 härliga Tropi-anställda begav vi oss via en privat-partybuss till Göteborg! Där gick vi på Universum, åt middag och festade tills vi kom hem klockan 4 på morgonen då älskade PC hämtade mig, så mysigt❤️ Bilder från festen kommer upp ikväll, så håll utkik efter det 😉

Söndag: Sent som Sören vaknade vi igår vilket nog är förståndigt. Men när vi väl vaknade blev det Frulle och sedan lite söndagsrutiner. Kom hem vid 21 och la mig ganska kvickt i sängen för att bara götta ner mig, hade plåtning dagen efter så en bra sömn var obligatoriskt!

Gillar

Kommentarer

One • Malin Moen,
Låter som du fick en toppen helg! 😊
Nouw.com/One
irmastenson
irmastenson,
Åh det hade jag 🌸
nouw.com/irmastenson