MONDAY NO FUNDAY

Godkväll mi gente! Dagen har känslomässigt varit växlande. Träffade Olympia gänget igen (minus Viktor) och en hel del andra vänner som jag fick catcha upp med, så av den anledningen har det varit en bra dag. Däremot har jag på något vänster blivit av med mina nycklar. Förmodade att dem skulle ligga hos P.C men han insisterar på att det inte är så, kommer i vilket fall som helst vända upp och ned på hans rum, för jag har en tendens att lägga saker på dem märkligaste ställena ha-ha. Ja ja ja, jag vet, den man minst förväntar sig tappa bort saker, men det finns ju en första gång för "allt" ju?

Något som dock inte varit växlande är vädret, fasen vilket väder Helsingborg fick smaka på idag! Satt på lunchrasten med S&E och en polkagris ute på bänkarna för att avnjuta detta fantastiska väder som förmodligen är borta imorgon.

Vanligtvis brukar jag inte träna på Måndagar då jag hellre spenderar veckodagen till att hinna med så mycket plugg som möjligt, men när vädret var som det var kunde jag lika bra ta mig ut och springa 8 kilometer och avsluta med lite fys på utegymmet.

Nej, nu ska jag samla ihop mig inför kvällen, om inte Castle lyckas komma emellan.... det har ju blivit lite av en standard..

Gillar

Kommentarer

ena.michalic
,
Kan inte du göra en videoblogg? :D