Morgonstund har guld i mun

"Klockan är 08:28 och vi båda riktar blicken mot en stor tv, båda med varsin skål frukost. Modern Family är ett måste för oss båda att vakna till och somna till. Det hör till och allt annat skulle kännas konstigt. Han är det absolut finaste jag vet. Min gamle kompis, min andra halva."

Hej gänget! Idag står mycket på schemat. Inte minst en lång dag på kontoret där jag har en hel del att pricka av från min lista. I själva verket vill jag bara bädda ner mig i sängen med Z och kolla serier, men det blir en hel helg att se fram emot istället.

Ikväll får vi matleverans och då brukar han vilja gå genom påsarna med mig, det kan ju hända att något smaskigt tuggben ligger där- who knows? Imorgon tror jag att midsommargänget samlas hos mig igen, men denna gången för att laga tacos. Vi har faktiskt redan planerat Midsommar och det kommer absolut bli den bästa på länge- vi är ett stort gäng och jag håller i pekpinnen som arrangör så hur kan det bli fel? ;-) Sidenote: Har redan radat upp alla lekar, snapsvisor och SJÄLVKLART årets roligaste quiz med en riktigt rolig twist på utförandet.

För övrigt vill jag gärna pricka av några dejter i veckan så här i Coronatider: Yara, Emilia och Olivia. En filmkväll med Kevin hade inte suttit fel. Men vi får se... Ikväll ligger jag bänkad framför andra piratfilmen, det är en sak som är säker!

Från min Instastory @irmastenson

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Nämen vilken sötnos!!!!
nouw.com/ellendelin
irmastenson
irmastenson,
Eller hur! :')
nouw.com/irmastenson