MOT GÖTEBORG

Varför är Ellie Goulding min räddare inom musiken?
Texterna går direkt hem hos mig.

Hej på er! Nu sitter jag på bussen mot Götet. Rensar tankarna och pluggar teori, snart ska jag se på någon bra serie. Men innan jag skriver något annat på bloggisen måste jag uttrycka mig om gårdagens bravader.

Sharon Maguire, du är ett geni. Denna filmen är otroligt bra regisserad. (Kalla min nörd, men jag läser faktiskt eftertexterna, personerna bakom filmen är minst lika intressant för mig). Bridget Jones baby är en film för alla, fantastiskt jävla rolig. Tänker inte ens ursäkta språket. Det var riktigt längesedan jag på riktigt skrattade tills magen krampade. Likaså kände nog de andra runtom mig för alla hade ett leende på läpparna när de gick ut. Jag beordrar er alla, bänka ner er i soffan framför de tidigare Bridget filmerna och boka sedan biljetter till denna! Känner ni inte för att se de tidigare? Boka biobiljetter ändå, man får en liten recap i denna om hennes förflutna.

Ni som känner mig vet att jag gillar att se om filmer på nytt, jag såg exempelvis om One Directions "This Is Us" 4 gånger medan den fortfarande gick på bio, värt det. 50 Shades Of Grey blev min favoritfilm förra året och har sett den över 40 gånger nu. Med det sagt kan jag garantera er att denna filmen kommer överträffa många förväntningar så se den! Jag ber er.

Okej det blev lite mycket text om gårdagen så jag får nog knyta ihop säcken nu. Ni följer mig enklast på Snapchat under dagens gång tills nästa blogginlägg, ciao💘

Gillar

Kommentarer