MOT KÖPENHAMN!

Haha provade sätta upp mitt hår i en hästsvans igår och fick värsta chocken när det bara tog slut när jag jag skulle samla ihop det... ni skulle sett min reaktion - prislös.

Godmorgon på er! Det blev Harry Potter marathon igår, hann dock bara se de två första filmerna igår innan min kropp sa ifrån. Jag sitter i skrivande stund framför skrivbordet och kommunicerar med er. Sängen är överfylld med kläder då jag på riktigt har klädpanik, något som minsann aldrig händer mig. Hade oturen att vakna upp med mensvärk...och jag får riktiga problem med andning och koncentrationen på första dagen så jag tillägnade en stund i morse åt att be till alla högre makter för att jag klarar mig idag . Men nu vet jag- jag är inte gravid😉 (Haha, ni nya läsare får lära er att ibland får man ta mig med en nypa salt)

Förresten, jag satt och kollade igenom YouTube igår och såg att James Arthur uppträdde på Idol, det trodde jag faktiskt inte! Visst, han är känd osv, men hit till Sverige av alla ställen? Oj! Positivt överraskad blev jag av den talangfulle artisten och det blev en riktig nostalgi-känsla när jag såg hans uppträdande. Innan jag checkar ut måste jag skriva hur galet bra Rebecka var, som juryn sa är hon helt redo för världen. Blev också väldigt imponerad av Oskar! Vilken kväll! Aja, ha en fortsatt bra lördag mi gente, vi hörs sen!👯

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Vilken himla snygg kappa!
nouw.com/jossanj
irmastenson
irmastenson,
Tack snälla! Kramis🌸
nouw.com/irmastenson