Möt min egna makeupartist!


Det är nu alla bara "say what now?" då jag aldrig har smink. Alltså hade för tusan inte ens smink på balen om jag minns rätt? Förutom mina ögonbryn d.v.s. Men min kära vän Liv har precis kickat igång sin mottagning för att utveckla sin passion för sminkvärlden. Jag kan ju i stort sett nada om branschen (min sminkväska består av ett ögonbrynskit lol) så klart som korvspad att jag ville bli sminkad och på samma gång lära mig mer! Så igår direkt efter jobbet väntade en superrolig session hemma hos Liv och hennes lille bebis! Hennes instagram finner ni längst ner i inlägget!

Ps: skyndar ni er in på min IG @irmastenson hinner ni se fler snapshots från vår session!Alltså, jag blev impad redan vid detta laget- när hon rensade bort håret. Haha. Jag måste införskaffa mig en pronto, tror hon nämnde att det fanns riktiga kap på Normal så dit ska jag så fort schemat ger mig en lucka! En sådan sak vill jag inte handla vintage, tror ni hajjar läget.


Men alltså.

Två saker.

För det första- SER NI MIN LOOK? "Vem är ens Ariana Grande" fick jag i mina DM's och jag höll med i smyg även om jag dyrkar AG. Jag kände mig verkligen riktigt bomb-af. Liv har en förmåga att läsa av mig och min smak- jag sa verkligen ingenting till henne och hon kan omöjligt ha FBI:at fram min smink-smak. Jag gillar matt sminkning med lite glam-look. Vad gäller ögonskugga är guldiga varma toner något jag dras till och det läste hon av på pricken. WOW!

Detta är verkligen inte sista gången jag är hos Liv och nästa gång kanske jag gör min allra första live-insta? Där hon visar sina knep och jag kanske svarar på era frågor? HUR rolig idé? Måste spika det redan nu känner jag. Lite Kim K och Mario :')

För det andra, MINA DM'S. LORD have mercy på min stackars inkorg som bokstavligen exploderade, satt fram till tolvslaget och svarade på DM's haha. Lite hybris-varning men med tanke på Livs konstverk är det heeelt befogat om ni frågar mig och alla 198731 DM's.

TYPISKT att jag inte hade en tinderdejt denna kväll, för wow så fräsig jag var. Var verkligen i chock när jag såg resultatet- tänk att jag gått utan smink i 4 förhållanden? Ändå good job. Jag kommer dock inte börja sminka mig vardagligt osv nu, det är inte riktigt min grej. MEN, någon gång hit och dit kanske jag börjar fatta tycke för? Vem vet?

Sidenote: Ni skulle sett the paaaain när jag skulle tvätta av sminket igår.. det gick inte att sova med hur mycket jag än ville vara bomb-af idag också... Pappa bara skrattade åt mig </3

Sist men verkligen inte minst, en stooooor shoutout till min vän @glambyliva och den lysande karriären hon har framför sig som min personliga makeupartist! Hör av er till henne för bokningar och spana in hennes konto för inspiration <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229