Motgång efter motgång

Klänning härifrån // Likande stickad tröja härifrån // Likande skor härifrån

ÄNTLIGEN lite outfits i bloggen!!!!

Usch. Känner att mitt blogg-game legat på havets absoluta botten på sistone. Så fort det börjar gå bättre kommer en motgång, som nu. Allt sedan Bayside har jag kampats med livets hosta. Fantastiskt. Jag jobbar också varje dag, två jobb samtidigt i all ära, men fasen, måste bli bättre på att prioritera välmåendet. Har alltid varit en riktig arbetsnarkoman och lagt jobbet först. Så länge man inte utgör någon fara för allmänheten så är det väl självklart att man går till kneget?

I vilket fall som helst. Veckan innebär mycket liv på bloggen! Vi ska snacka lite om vad jag försökte inleda förra veckan, om hur välmåendet påverkar kroppen. Lite utdrag från min dagbok igen. Det blir också snack om mina två kommande projekt (DET NÄRMAR SIG SÅ SÅ SÅ MYCKET NU. SNART RELEASE!) och lite updates från sjukstugan.

Vore extremt tråkigt om jag blir England-sjuk (blev riktigt sjuk när jag flyttade till England, ni kan läsa kortfattat om det här ) nu mitt i lanseringen av projekten och inför min semester :-(

Well. Det löser sig nog!

Ikväll?
Skulle åka iväg på fest i Halmstad med brudarna, men måste faktiskt tacka nej och stanna hemma för min egen skull. Så en bra serie, hostmedicin och en skön säng får representera min måndag så fort jag stämplat ut från kontoret. Juste. Måste ta tag i att laga min mobil vars hemknapp förträffligtnog lagt av :-)


Gillar

Kommentarer