Musik är mer än bara ett beat för mig


Hej vänner!

Handkrämen i högsta hugg, mina händer har blivit lite torra vilket de verkligen aldrig blir så tippar på att jag slarvat med min dagliga dos vatten. Komiskt för jag dricker inget annat än vatten (?) och överkonsumerar absolut inte heller ??

___________________________________________

Mitt i all ångest, svettiga pass på löpbandet och alla soffhäng framför TV:n har något hänt i mig. Jag har hittat passionen för att göra något av resultatet av alla ord jag knappar in på tangentbordet i det lösenordsskyddade dokumentet jag bara visar för mig själv.

Jag nynnar på melodier och spelar in intressanta ljud jag hör i vardagen. Allt från fågelkvitter till beat jag kommer på två gator ifrån gräsplätten Zippo skiter på. Det var längesedan jag hade den kreativiteten och jösses vilken saknad. Säger inte att jag ska släppa massa musik nu osv, inte för att jag stänger dem dörrarna, men det är så roligt att göra något av mina känslor som jag kan gå tillbaka till och minnas vad jag kände där och då. Lite som med bloggisen.

___________________________________________

Ni känner mig, men för er som är lite nya här- jag är verkligen en riktig musiknörd. Får man säga så? Nej men, jag är en person som lyssnar väldigt djupt på allt från de instrumentala konstruktionen till texternas metaforer. Så, delade med mig här också av några tunes jag lyssnar lite extra på ibland.

___________________________________________

Juste!

Imorgon tänkte jag dessutom presentera en ny serie på bloggen som jag verkligen tror att ni kommer uppskatta. En djup serie om psykisk ohälsa och hur det hänger ihop med sociala medier. Mer än så berättar jag inte förrän imorgon. Så kika in här då!

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Jag förstår verkligen vad du menar angående musiken. Är PRECIS likadan. Tatuerade in "Where words fail, Music speaks" för 8 år sedan vilket jag tycker summerar det så bra.
nouw.com/charlottelinden
irmastenson
irmastenson,
MEN! Soulmate vart har du varit hela mitt liv?! Åh citatet är klockrent!
nouw.com/irmastenson