Gå till ,[object Object]

MY DREAM HOUSE PT I

Jag har vissa krav på hur min framtida bostad ska se ut, och dem kraven står jag fast vid till varje pris, inga undantag. I dagens inlägg tänkte jag dela med mig om hur mitt perfekta hus är uppbyggt. Ni får antingen tacka eller skylla på P.C för detta inlägget då han satte prägeln kring det.

En sak som kan vara nyttig att veta när ni bläddrar igenom inlägget.
Jag är väldigt petig med färger, i min framtida bostad ska varje rum ha max (då menar jag max) 3 färger av 4 totala i huset. (Brunt, Vitt, Svart och grått), nyanserna är inte så viktiga men färgerna är på blodigt allvar.

Arkitekturhus är det som faller mig mest i smaken, jag älskar stilrenhet och exakta former så att säga. De 3 husen ovan är perfekta exempel på hur jag skulle vilja ha mitt framtida arkitekturhus.

Åh yes, här har vi ett snyggt rum kära läsare. Möblerna har snygg form och sängen har en sådan kant jag tycker om., väggen är tjock och vit vilket jag är väldigt svag för såväl som hur snyggt uppbyggda förvaringsutrymmena är., Däremot är jag lite skeptisk kring jacuzzin... Lagom kul att vara morgontrött och trilla ner i den liksom... "Godmorgon, här har du en bula till frukost <333" why not? Men i synnerhet är det ett väldigt snyggt rum, det uppfyller absolut mitt färg-krav, ohja.

Bilden längst till vänster kräver en helvetes bra utsikt, NYC eller Italien hade fungerat perfekt, men då kommer en flaskhals'; Jag måste ju bo där också, och är inte så förtjust i att bo i Italien, pasta finns på andra ställen också.

Bilden längst till höger väcker många åsikter i min kropp på hundrafemtioåtta centimeter,, främst hur mysigt det ser ut men även de korrigeringarna gällande färgerna jag vill göra. Golvet ser prima ut såväl som sängen och mattan, men väggen ska vara enfärgad i sängens färg eller golvets nyans medan tavlorna inte ska vara så blandade och icke parallella.

Något som också prioriteras högt är att insidan ska matcha utsidan, inte bara med människor (😉) utan även med hus. Bilden ovan är ett perfekt exempel, om fasaden innehåller spår av bruna nyanser ska även insidan göra det, det finns inte på världskartan att jag helt plötsligt skulle ha grönt, rosa och vitt där inne som om jag propagerade för Pistaschia, nej.

Det jag lägger märke till som mest gällande de två ovanstående bilderna är det gröna som ger en coolare stil på det hela, trappan som är lite för tunn men har ändå en viss tjocklek som gör den stilig, och så sist balkongen, det är väldigt viktigt att den är snygg vilket denna är. Som Carola säger "Halleluja".

Helt perfekt, för att inte tala om bergstoppsutsikten i bakgrunden, åh!

Som ni kanske har märkt gillar jag Mr.Greys Walk in closet ohört mycket (
de garderober jag tagit med är relativt närbesläktade med hans, right?)
, och jag tänker absolut hämta inspiration från hans design i framtiden då jag finner resten av hans boende väldigt attraktivt.

Mer eller mindre färger som behöver korrigeras, men i helhet ser det väldigt snyggt ut för mig.

Åh yes! Trappa upp, glasdörrar, vita möbler, bruna & silvriga detaljer, nu börjar det likna något.

Håll utkik på bloggen under veckans gång för resterande delar som kommer innehålla kök, badrum, vardagsrum, detaljer och nöjesrum. Ciao!

Gillar

Kommentarer

sara_love,
Jag hoppas du driver med oss, att du lägger ut sånt och tror att du kommer kunna ha sånt hus. Ska du leva på din pojkvän livet ut? Jag hoppas verkligen att du förstår att såna hus kostar flera miljoner.... Riktig golddigger är du.... Ush på såna som dig. Tror att du är bättre än alla andra för att du är tillsammans med en 20 åring. .... Skämmig
sara_love@hotmail.com