MY WEEKEND

Fredag: Efter en välgjord Engelska redovisning drog jag iväg på ett ärende, sedan mötte jag upp Ghaith för att snacka lite. Begav mig hem vid 16, duschade och packade inför en helg med P.C! I takt med att en av hans goda vänner tragiskt nog gick bort under veckans gång köpte jag hans favorit B&J som hjälp på krigsstigen. Efter en behövlig fredagskväll tillsammans med prat och mys sov vi gott.

Lördag: Vaknade i hans armar som resterande dagar under denna veckan, mysfaktorn är likadan varje gång, om inte bättre.  När vi kom ner åt vi frukost, gott är en underdrift. Tanken var att jag skulle se Melodifestivalen - andra chansen tillsammans med Martina, men då hon fick förhinder spenderade jag ytterligare en kväll hos el novio. Man hade ju kunnat tro att jag gick enligt tankeplanerna men bytte sällskap såväl som miljö, men icke sa Nicke- ingen Melodifestival blev det inte. Istället blev det Harry Potter och en massa mys. 

​Söndag: ​En av mina favoritdagar lyste på displayen när jag vaknade runt 11 tiden- fortfarande i hans armar. Solen sken upp och humöret blev genast bättre. Efter ännu en mumsig frulle spenderade vi dagen tillsammans med att bara njuta av vädret och varandras sällskap. Vid 15 begav jag mig vidare till gymmet för ett rejält pass helkroppsträning. Slutligen landade jag i min säng (I've missed you buddy), åt middag med los padres och nu hamnade jag här, framför bloggen. Ikväll ska jag däremot se Glee och invänta en ny vecka där utvecklingssamtal väntar... wiho.

Gillar

Kommentarer