MY WEEKEND WITH P.C

Hola mi gente! Hoppas att er helg har varit bra, min har hursomhelst varit otroligt bra.
Fredag: Som jag tidigare nämnde var det äntligen dags för W att få träffa P.C, vilket skedde under en härlig och god middag på Big Buddha. Dem verkade komma överens väldigt bra vilket gjorde mig väldigt lättad eftersom dem båda är viktiga för mig. Efter middagen satt vi kvar och bara socialiserade, därefter drog vi hem till H.H där bland annat B3 och J fanns, så vi minglade lite med folket där innan jag och P.C följde W hem för att sedan bege oss hem till honom. Hos P.C fick jag träffa lite nytt folk, super härligt och mysigt.

Lördag:Den underbara känslan att vakna upp i hans armar var exakt det som gjorde min morgon perfekt. Då P.C fortfarande sov satte jag på 50 Shades of Grey i väntan på att han skulle vakna. Dagen fylldes på med frulle, kort därefter hämtade P.Cs polare Alexander oss så körde vi till gymmet, fick skjuts hem då jag åt, duschade och pluggade. Packade om på nytt sedan drog jag tillbaka till min älskade P.C. Vi åt Thai Corner (till er förvånad liksom ha-ha), till "efterrätt" hade vi chokladfondue plus lite Moet.

Söndag: Frulle vid TV:n, Scream 4 stod på schemat såväl som Söndagsmys i allmänhet. Kom hem vid 19 då P.C körde mig. Åt en riktigt god middag tillsammans med los padres, Jordgubbar som extra tilltugg satt inte heller fel. Nu har jag tänt upp mitt rum med ljus och försöker välja ut en film att se. Mina söndagskvällar brukar Glee ansvara för, men eftersom det är serieavslut vågar jag seriöst inte se det dubbelavsnittet ikväll, utan skjuter på det och tar det en speciell kväll istället. Måste mentalt förbereda mig för detta, herregud vad tårarna kommer rinna dagen då jag ser det avsnittet, redan nu är mina ögon fyllda med tårar.

Gillar

Kommentarer