Mysiga julfilmer!


Innan ni kokar upp och ryter av ilska MÅSTE jag försvara mig lite här med uppdateringen på vår lägenhet. Jag har nu väntat på lite inredning som är beställt sedan 2-3 veckor tillbaka, så om någon är full av ilska här är det jag.... och kanske ni också. Men så fort det är på plats så lovar jag er en rejäl uppdatering, för mycket har hänt sedan sist. Väldigt mycket. Även om mycket kvarstår är det ändå kul att kika på processen, gick själv in för några dagar sedan på bloggen för att se utvecklingen.

Nu till något annat: julfilmer! Innan jag slocknar för ikväll vill jag passa på att tipsa er om lite julfilmer följt av mina spontana tankar kring dem. Imorgon väntar ännu ett julbord, och för er väntar en inblick i min kamerarulle!The polar express: Ni som inte har kollat på denna kan lika bra bänka er direkt, för den är så mysig. Vi såg den igår med pappsen som var på besök. Jag har sett den flera år i rad och kan tveklöst konstatera att jag aldrig kommer tröttna på den. Ett fantastiskt fint budskap som alla kan ta lärdom av. Dessutom riktigt schysta effekter- märktes rejält med vår nya TV.

A christmas carol: Ännu en favorit, för mig. Budskap är så avgörande för mitt omdömde av en film och denna tar ribban till en skyhög nivå. Roligare filmer finns definitivt, men ack så vacker den är.

The Holiday: Kaaaaanske för att jag har en delad crush på Diaz och Winslet, men förmodligen för att den är en korsning av vanlig film och julfilm. Riktigt rolig, klassisk och mysig film för hela familjen att titta på! (Inflik: HUR snyggt är inte Amanda Woods hus i filmen? My my my!)Christmas chronicles: En ny från Netflix som jag bänkade mig framför en kväll i november. Jag tror lätt att den kommer bli en klassiker framöver, speciellt med Kurt Russel som en av huvudrollerna. Sevärd? Ohja!

The Grinch: Om ni inte slutat läsa ännu lär ni kanske börja överväga det nu. Men jag är knäsvag för gamla klassikers som denna, speciellt när Jim Carrey är med. Han är fantastiskt duktig i rollen som Mr. Grinch. Dessutom är hans vovve helt bedårande hehe.

Home alone 2: Riktiga klassikers som aldrig lär dö ut. Min och Fabians favorit är tveklöst den från NYC, ni vet- den där president Trump gästar. Macaulay Culkin är en av de bästa barnskådisar jag sett. I vissa scener glömmer jag rent ut sagt bort att det är en film.New Year's Eve: En kul idé för en tävling? Kolla på denna med dina vänner och se vem som kan pricka flest kändisar. Herregud, även statisterna i filmen är kändisar?! Det bara kryllar om dem. Inte för att jag klagar, några av mina favoriter är med i denna fartfyllda och kärleksfyllda film.

Love actually: Jag fängslades inte lika mycket av denna, kanske för att jag inte gett den en ärlig chans? Men i takt med att det är en av Fabians favvisar måste jag ju ge den ett ärligt försök. Mysig? Absolut. Ersättare för mina redan top 3? Stor tvek på den asså.

Frozen: Åh men supergulliga Olaf går knappt att motstå. Och hans ren till kompis. Jag gillar den nordiska inspirationen och filmens sensormal. Rolig är den också- får alltid mig och familjen att skratta!

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
riktigt bra filmer 😊
nouw.com/lindalinnros
irmastenson
irmastenson,
Visst?! ÅH! Kramis ❤️
nouw.com/irmastenson