NEWS FROM MÅNS ZELMERLÖW

Mums-Måns har äntligen släppt sitt album "Perfectly Damaged" med följande låtar:

1. Stir it up
Dem 14 första sekunderna av introt gav mig intrycket att det skulle vara en up-tempo låt men så var inte fallet, men låten kategoriseras perfekt bland höstbeatmys låtarna, älskar att han behåller gitarrspelet som även fanns i Heroes.

2. Heroes
Bekänner färg om att jag faktiskt inte tyckte om denna från start. Älskade början och tyckte att den kändes mäktig och skulle vara en självklar vinnare av Melodifestivalen, men när jag hörde melodin blev jag lite tveksam, den barnkören (no offense mot barnen) gjorde låten lite gulligare istället för starkare, självfallet förstod jag budskapet i att ha barn med men nja, passade inte mig i smaken.

Därför blev jag glad när han inte hade med barnkören i ESC (Förvisso fick han inte ha förinspelade röster) som resulterade till en vinst även i ESC! Men nu när jag har börat lyssna på den på Spotify och andra medier har jag börjat nynna på den 24/7 och även göra den där dansen haha^^

3. Someday
En ballad med beat som verkligen framhäver hans röstförmågor i olika toner, rimmen sitter som en smäck och hans röst är felfri. Inte en av mina favoriter på albumet (än?) men den är bra! Lite upprepande men ändå bra!

4. Live while we're Alive
Ni vet hur man ibland föreställer sig en musikvideo i huvudet när man hör en viss låt, jag tänker bara på filmen "Brave" och "Frozen", lite slag av naturen?

5. Let it burn
Up-beat och bra, påminner om One Directions "Strong" i uppbyggnaden.

6. Should've gone home
Inte min favorit då jag inte är så "yay" för ballader.

7. Fade Away
Låten hade kunnat vara med i "The pearks of beeing a wallflower" , den ger mig sådana feels och är så mysig. Inte den bästa på albumet men ändå bra!

8. Hearts collide
Eftersom jag inte är ett stort fan av sådana ballader gick inte denna hem hos mig,.

9. The core of you
Denna tyckte jag verkligen om, denna påminner om "18" med One Direction och låten ger mig lite gåshud, därefter i refrängen (1:15 - 1:20) tycker jag inte att han skulle gått ner i tonläget utan istället upp för en mer övertygande kraft. Men låten är definitivt en av mina favoriter på albumet!

10. Unbreakable
Jag bara väääntar tills någon DJ gör en remix på denna, det är det enda som flyger genom min hjärna när jag hör denna, tankar och ideér om hur remixen kan tänkas vara.

11. Kingdom in the sky
Denna kan nog bli en favorit för mig med tiden, men som det ser ut nu är den bara en låt i albumet. Refrängen är kraftfylld och catchy.

12. What's in your eyes (Ft. Tilde Vinther)
En korsning av "Say something" och "Stay", inte min kopp te men ändå en vacker låt.

Vilken tyckte ni om mest?

Gillar

Kommentarer