NEWS ON YOUTUBE

(Detta inlägget skulle publiceras för 2 veckor sedan)

Skrillex and Diplo ft. Justin Bieber - Where are ü now

Detta kan vara den mest kreativa och välgjorda musikvideon jag sett på länge, kan inte tänka på någon som skulle slå den för tillfället utan den är så detaljerat bra. Det jag verkligen uppskattar med denna är hur fans & "andra människor" har fått vara med och göra den, skitkul att (om man pausar vid rätt tillfälle) dem tog med ritningar även från haters istället för att "promota" en jag-är-omtyckt-av-alla sångare. Skrillex och Diplo gjorde ett bra jobb med musiken och Justin gjorde likaså med sångtexten.

Shawn Mendes - Stitches 

Kan vi bara ta en tyst minut för hur talangfull denna killen är? Har följt hans resa sedan då han satt på en stol i hans sovrum och la upp covers på Vine (favoriten för mig är hans cover av Ed Sheeran - Drunk) till nu när han uppträder på arenor inför flera tusentals åskådare. Jag bara älskar denna sortens musikblandning: Akustik + Bas + Hes röst = Pleased Irma

Någon dag tänker jag utan tvekan gå på en av hans konserter, det är hundraprocentigt säkert.

Selena Gomez - Good for you

Jag är väldigt kluven till denna låten faktiskt, jag har inte hunnit tycka om den än (bara några bitar) vilket jag läste att många höll med om. Vet inte om det beror på att man är så "van" vid att se henne sjunga annan typ av musik, finns ju en logik i det. Selena är hursomhelst väldigt snygg i videon och anledningen till att jag la till den på månadens topplista är för att jag tror att någon grym DJ där ute kommer göra en väldigt bra och catchy remix av den.

Rita Ora - Poison

Åh vad Rita Ora är snygg, i alla olika stilar dessutom. Låten är catchy och bra, speciellt 2:35 - 3:15 som är min favoritdel. Rita borde verkligen släppa denna på iTunes då det hade gynnat henna en hel del med global spridning och dylikt. Om Beyoncé och Rihanna hade ett barn ihop skulle det absolut kunna vara Rita Ora.

Låt mig bara samla ihop mig först.... Såja. Oj oj oj vad det finns mycket att skriva gällande denna videon, vi tar den i kronologisk ordning för enkelhetens skull. För det första känns inte låten genomtänkt alls, lite som "Pretty girls" med Iggy Azelea och Britney Spears, någon snabbt ihopkokad kollaboration.

Denna videon är fartfylld och händelserik, jag gillar att så många kända ansikten (Rita Ora, Beyoncé, Katy Perry, Kayne West och Miley Cyrus bland annat) finns med, men för mig är det inte kompensation nog för hur "dålig" låten är, inte heller Nickis del täcker upp för det. Det som är dåligt? Droppet i slutet, alltså det låter som när man öppnar dörren i ett övergivet hus, både den dörren och hennes drop sänder ut en gemensam signal: NO. Jag är ett fan av Madonnas tidigare låtar (4 Minutes, Vouge, Hung up m.m.) men denna är långt ifrån en favorit.

Gillar

Kommentarer