NEWS ON YOUTUBE

Ni kan ju inte missat Disclousures låt "Latch" där Sam Smith var rösten? Tyckte ni om den? Lyssna då på denna underbara "comebacken" som ger en perfekt lounge stämning. Dem är en sådan bra kombination och jag är helt tagen av låten. Videon känns chill och modern i stuket men toppar dessvärre inte tidigare musikvideor av dem båda. 4/5 får den av mig!

Såg ni Lyric videon till denna? (Finns att se HÄR). Jämförelsemässigt föredrar jag Lyric videon (kan bero på att jag är hundälskare och hundägare??) framför den officiella musikvideon. Det var slutet av "storyn" som avgjorde det för mig då den andra var mer emotionell. Låten känns som ett trappsteg ner i jämfört med Aviciis version av "Feeling Good" . Däremot får han ett plus för att denna videon faktiskt spelades in på Sveriges gator! 3/5 ger jag den!

Bortsett från faktumet att skådespelaren i videon ser ut att vara lite "hög" gillar jag den, den är enkel men ändå underhållande. Klart att jag inte hade haft något emot att ha en annan flik öppen istället för videon, men minst en gång kan man ju se den. Sångmässigt: ÅH vad glad jag blir att hon provar på Britney! Finns några korta justeringar jag hade gjort gällande bakgrundsmusiken men hon satte verkligen sin egna prägel på det! 3/5

Tänkte skriva "Årets sommarplåga" men å andra sidan har vi ju inte haft någon sommar... Refrängerna har jag inte fastnat för alls men melodin är rätt catchy och bakgrundsmusiken är skön. Gillar dessutom att Demi bjuder på sig själv och visar att hon verkligen står för "Really don't care" som en av hennes tidigare låtar heter. Videon är modern och bra, det händer något hela tiden vilket som planerat ökar hennes visningar, diggar dessutom looken, kortklippt är snyggt på Demi. 3,5/5.

Gillar

Kommentarer