NEWS ON YOUTUBE

HON . ÄR . TILLBAKA. MI . GENTE .
Adele släpper snart sitt nya album (på tiden ju 🔨) och nu släppte hon för några dagar sedan låten "Hello", och åh vad jag längtar. Hon är så begåvad på många olika sätt. Såg också att Tristan Wilds är killen i videon, som dessutom spelade Dixon Wilson i Dramaserien 90210 jag följde innan.

Vissa kändisar har en tendens att inte kunna mima "realistiskt" när dem spelar in musikvideon, men det kan Adele! Hon kanske sjön på riktigt (inte vet jag) men det såg väldigt realistiskt ut!

Denna videon får mig typ tänka på ett liv utan PC vilket direkt får mig tårögd haha. Läste på instagram en post där det stod "Adele songs makes me miss a boyfriend I never had" och satan i gatan så klockren beskrivning, hennes texter kan man på något sätt förstå och sätta sig in i hennes perspektiv utan att behöva ha gått igenom samma sak.
5/5 toast, utan tvekan.

GIRLPOWER.
Hennes början påminner om "Blackhead" som Kanye West ligger bakom, däremot är ett sådant tempo vääldigt använt så hon kopierar ju inte på det sättet utan följer bara en trend. Gillar låten (definitivt en gym-låt) och videon, grym tvist på slutet också!
I denna videon får man följa en story som utan tvekan hade blivit en bra story för film eller bok!
Hursomhelst, jag gillar att Demi är lite rockig i sina låtar, imponerade röst har hon också! 4/5

För det första: Hurra för att Louis äntligen fick starta, det var på tiden!
Harry måste ju har legat bakom idén med tanke på att videon är filmad i svart&vitt, eller? 😉

Denna videon (tillsammans med Little Things och Story of my life) är nog mina favoriter. Denna är ju rätt nice eftersom den är inspelad i NYC och ni trogna läsare vet ju hur mycket jag älskar The big apple 😁
Jag gillar redigeringen i videon väldigt mycket, däremot inte slutscenen när dem står och sjunger framför kameran precis som i flera musikvideor hit och dit...

Favvo sekvens? (0.42 - 0:45), även om jag inte är en Harry girl (plz don't kill me) tycker jag om den typen av redigering så den gick hem för mig! 4/5

Låten är catchy och uppbyggd på psykologi, hon har ett grundmönster som hon bygger upp och lägger till mer och mer "effekter" etc. Med det i bakhuvudet lyssnar jag inte så värst mycket som många andra gör på låten eftersom tricket är lätt. Ariana sjunger ohört bra (stör mig lite på Jamie Fox röst), hoppas dock inte att hon faller för det typiska inom musikbranschen, att sex säljer.
Videon är helt okej, mycket produktplacering, som vanligt nuförtiden, tyvärr, men jag gillar den! 3/5
Längtar däremot något otroligt till hennes album kommer ut!

Bästa lyric videon jag har sett på länge, riktigt kreativ dessutom! Eftersom detta inte är en musikvideo väntar jag med kritik tills den kommer ut, men låten är ju gör-bra (göteborskt uttryck för jättebra) denna videon är utan tvekan en 5/5, hands down, Zach King gjorde ett kanonjobb!

Gillar

Kommentarer