Gå till ,[object Object]

Ni frågade om det- veganska recept!

Hej kompisar! Ni har bett om veganska recept och jag är ju inte den bästa fenan på att förklara, så jag har tagit hjälp av olika recept men lagt till egna kommentarer och tips. Jag är så glad för att ni frågar om recept som är veganska- superkul verkligen! Imorgon förmiddag kommer inlägget där jag svarar på vardagsfrågor såsom hur man gör när man är bortbjuden som vegan osv!

Eftersom man kan ha ost i de flesta rätterna nedan listar jag upp tips på veganska alternativ här istället: Riven ost / Vegansk Halloumi / Ostbit

Pizza 

Det är faktiskt inte så svårt att laga egen pizza, likaså gäller vegansk pizza! Vill ni köpa färdig pizzadeg kan ni göra det här, enligt vad jag kunde se var produkten vegansk.Annars röstar jag för att göra egen pizza- hur rolig grej imorgon när det är fredag och allt?

PAJ

Jag växte upp med paj (?) tidigt då mor min älskar pajer. En julafton gjorde vi en vegansk paj fylld med grönkål och massa grönsaker- den blev hur god som helst och är perfekt på det veganska julbordet. Det ska jag verkligen försöka få upp på bloggen innan jul för oj oj vad smarrig den vart.

För övrigt måste jag faktiskt hylla glasen för paj- du kan typ fylla den med vad som helst och det blir ändå mumsigt. Tror lätt jag hade gjort pajer om jag hade barn för att enkelt få i dem näring. Kanske att morsan inte är så dum ändå...?

TACOS

Hallå Tacos!?!? Här snackar vi livets rätt. Jag älskar tacos, inte lika mycket som sushi, men gränsfall mina vänner, gränsfall. Vill man göra det riiiktigt enkelt mitt i veckan kan man ju köpa färdig vegansk färs och krydda den. Men jag vill verkligen tipsa er om bönor och kikärtor- det är mer protein vilket är väldig viktig att få i sig. Speciellt som vego/vegetarian.

SOPPA

Vilken säsong är bättre för soppor än nu? Min mage är tyvärr väldigt känslig för varm vätska (?) som exempelvis soppor så jag är mer en gryt-människa. Men wow vad jag vill prova receptet med tofu i röd curry. Låter helt sanslöst gott!

Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Åh vilka tips! Man blir ju så sugen! <3
nouw.com/tessjohans
irmastenson
irmastenson,
Hihi visst blir man?! <3
nouw.com/irmastenson
evelinarou
evelinarou,
irmastenson
irmastenson,