NICKNAME DEFINITION

Hola mi gente!

I takt med att många undrar över mina "smeknamn" på bloggen för mina vänner i mitt "gäng" tänkte jag spendera detta inlägget till att definiera dem underbara personerna. Under gymnasiets gång lär man känna så mycket nya människor, redan nu har min vänskapskrets blivit helt gigantisk och är glad för varje ny "medlem", men dem jag är mest glad att jag fått lära känna är utan någon tänkbar tvivel följande enastående och makalöst magnifika personer. Tack vare dem stormtrivs jag på Olympia, tack vare dem går jag med ett leende till skolan, tack vare dem skrattar jag tills magen krampar sönder samtidigt som glädjetårarna rinner och tack vare dem har jag fått uppleva en riktig "gruppdynamisk känsla", som en liten familj. All världens kärlek till er mina kära brödrar & systrar.

E-=Ena Mihalic. Ena är en brunett som är skämtsam i allra högsta grad, och är kolossalt glad av sig. Ena är en tjej som beskrivs med många adjektiv från olika håll. Hon är kontrollerande, allvarlig och en smula lurig medan hon helt plötsligt kan vändas om till oskyldig och knäsvag, speciellt för killar som faller henne i smaken. Hon har ett leende som lyser upp ens dag och är vidsynt gällande bekymmer. Hon lyckas alltid få mig att skratta, oavsett vilket tillstånd jag befinner mig i. I andra avseenden är hon klok, kreativ och en helt fantastisk individ som jag aldrig vill släppa taget om.

S = Saga Linderoth. Saga är en blond/brunhårig lång tjej med ett blygsamt men livfullt skratt. Skönhet är hennes grej då hon alltid har koll på trenderna kring naglar och hår, vill man veta vilka produkter som är bäst går man till Saga. Hon har en väldigt inbjudande personlighet eftersom hon inte har problem med att träffa nytt folk. Hon är också väldigt stöttande och förståndig.
Före Saga vaknar man ALLTID, den sömntutan kan sova i evigheter (ingen underdrift), trots nyvaken ser hon ändå ut som en modell. Det spelar ingen roll i vilket tillstånd hon befinner sig i, om hon spelar tennis, äter spaghetti eller går på toa, hon är fortfarande lika fabulös. (Mer eller mindre i sinnet) Henne lärde jag också känna på Olympiaskolan, så innan gymnasiet hade jag inte en blekaste aning om vem denna sjukt härliga person var- men nu vet jag och det är jag så sjukligt glad över.

M = Minna Sarpaneva. Minna är (tro det eller ej) kortare än mig, Hon har otroligt snygga ögonbryn och
är väldigt kunnig gällande Samhällsorientering. Hon är uppriktig och ger alltid svar på tal vilket jag personligen uppskattar väldigt mycket. Hennes skratt är smittsamt och hennes sätt att analysera händelser är ohört intresseväckande. Alla behöver en sådan person som Minna i sitt liv, I know I do.

I.P = Ivar Petersson. Ivar är den lugna, sansade och uppriktiga DJ kille från Stockholm som totalt tagit papparollen (Inte frivilligt) Ni vet hur vissa säger att människor påminner om hundar? Ur min synvinkel är Ivar en självklar Golden Retriever: Trofast och observant men även en skopa kärleksfull. Hursomhelst, Vi gick på syskonskolor, han gick på Larödskola och jag på Holstagårdsskolan så av den anledningen var vi bekanta innan gymnasiet. Han tänker alltid logiskt (ibland för mycket) men är i fullständighet riktigt härlig och produktiv.

H = Lucas Henriksson. Lucas är Rögle-supporten som aldrig är tyst. Pratglad är hans mellannamn såväl som vitsig. Hans vänstra axel som är täckt av hans mjuka och förtjusande kofta är alltid mitt stöd under lektioner då jag inte är så värst utvilad. Lucas kommer jag ohört bra överens med, han är tillförlitlig, skarpsinnig och vid varje tillfälle väldoftande.

G = Lucas Gullberg. Lucas är en lång kille vars humor är felfri såväl som hans klädsel, aningen brutal men charmant i helhet. Lucas kör moped och är gruppens Mattesnille, honom ser man ofta i ett glatt skick. Lucas sarkasm är nog det jag hyllar mest med honom: han kombinerar fakta, humor och värderingar på ett så unikt sätt som oavbrutet får mig att skratta tills jag nästan kissar på mig.

M.C = Martin Clausen.
Martin är lite on / off i gruppen men är ändå en del av oss. Något som således är on/off med honom är hans humör. Man märker så tydligt om Martin fick en bra sömn eller inte under natten. Har han sovit gott är han gosig och full av kramar och glädjespridande, har han sovit mindre bra blir det raka motsatsen. Martin lägger alltid klockrena kommentarer gällande olika händelser och är väldigt lik mig när det kommer till värderingar. Han är väldigt mån om sitt val av outfit och är väldigt sportig av sig. Något som också karaktäriserar Martin Clausen (aka SantaClausen) är hans ögon som är mirakulöst fina.

B3 = (Blåögd, Blond & Blåklädd) Emil Göransson. Emil är inte med i gänget, men han är en av dem jag har förkortning på. Vi träffades också först på gymnasiet då jag snubblade på honom när vi stod på bussen, han erbjöd mig att jag fick hålla i honom då jag inte nådde upp till "hängarna". Emil har jag blivit väldigt nära på sistone, och är väldigt tacksam för att jag har en sådan Kramgo, speciell och fantastisk person i mitt liv. Emil är utan tvekan guldvärd, och en riktigt bror. Honom vill jag inte förlora.

V = Viktor Nymberg. Viktor har jag känt längst av alla i gänget.(Sparar det bästa till sist) Vi träffades först några år tillbaka, på den tiden då vi hade nått det året Jorden "skulle" gå under och Kawasaki var det typiska för skor-klädseln. Han är en maffigt go och givmild kille, i hög grad en riktig svärmorsdröm. Viktor är teknisk och lojal gentemot dem han håller kärt. Han verkar vara skicklig gällande matlagning så middag hos Viktor kommer jag utan tvivel tacka ja till. Hursomhelst, Viktor är fantastiskt kommunikativ och glädjespridande.

Gillar

Kommentarer