#nouw30daychallenge

Clutch från Filippa K, Stövlar från Mallorca, Mössa från Lindex, Blus från Lindex, Kappa från GinaTricot

Hej mina sköna, vad försegår? Igår var jag med föräldrarna och vi hade en supermysig kväll. Det är ju inte ofta vi umgås när de båda reser och är iväg på event plus att jag jobbar på helgerna... så det var allt behövligt med lite taco&filmmys!

Idag är det i alla fall söndag, min favvodag på veckan normalt sett men hur dötrist är inte stämningen såhär års egentligen? Vi har nyligen passerat årets deppigaste dag och det känns på riktigt som om tiden går i slow-motion. Ser fram emot våren när det börjar blomma i naturen, ligga i soffan på balkongen med Zippo och lyssna på podcasts eller strosa rundor i tunnare ytterkläder och brillor med mina vänner! Åh, ge mig pronto!

Ni vet ju hur målmedveten och tävlingsinriktad jag kan vara, därför tänkte jag nu i Februari anta #nouw30daychallenge som arrangeras av bloggportalen Nouw som nu är Nordens största! Under februari månad ska jag alltså blogga dagligen och verkligen utveckla mitt bloggande till max!

Ni som läser min blogg vet ju att jag inriktar mig mycket på mode, musik och djurens rättigheter. Jag tänkte självfallet fortsätta i de spåren då det är min nisch, men jag tänkte även prova lite nya saker som ni kommer få se under månadens gång! Nya outfits i miljöer utöver de vanliga, ökad variation av inlägg (speciellt på helgerna då mina inlägg oftast tappar kvalité...), fler personliga inlägg och ännu bättre engagemang med er fantastiska läsare! 😜

Gillar

Kommentarer