Gå till ,[object Object]

Nytt poddavsnitt: Höstdepp? More like höstpepp!

Tjejerna är tillbaka och det är äntligen dags att byta ut shorts och Aperol Spritz mot gosiga filtar och doftljus- hösten är här! I avsnittet pratar tjejerna om höstdepression och deras relation till ämnet. En del tips radas upp och även två stora nyheter i tjejernas liv avslöjas!

Ni hittar avsnittet i podcast-appen och på Spotify


Så, veckans avsnitt är lite djupare än vanligt. Vi båda öppnar upp oss om hur vi hanterar motgångar på bästa sätt och att det är okej att inte vara okej. Ett så viktigt avsnitt som kommer göra flera comebacks framöver där vi kommer gå ännu djupare på våra inre demoner! Även plats för skojjigheter i veckans avsnitt för er som undrar hur kick-offen med jobbet gick och om det ledde till en fast anställning eller inte ;-)

Vill också passa på att tacka för all fin respons vi får på podden, det är verkligen så roligt att se! Ikväll spelar vi in ett nytt avsnitt som kommer bli riktigt riktigt roligt. Jag älskar verkligen vilken go variation vi har i avsnittet och hur bra kemi vi börjar få i podden. Eller, vi har ju alltid haft bra kemi- men hur kemin strålar mer och mer tack vare hur alltmer bekväma vi blir. Jag har också lärt mig att inte sätta för hög press på oss och podden, vilket har underlättat rejält för mina stressbekymmer

Härnäst? Snacka lite skit på jobbet och sedan plocka upp Z för att köra till Båstad!


Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Sjukt viktigt att komma ihåg att man inte måste vara på topp jämt, oavsett vad sociala medier förmedlar. Kram
nouw.com/marietheresel
irmastenson
irmastenson,
Helt rätt, varje ord du skriver! Kramis <3
nouw.com/irmastenson
tiffanykarlsson