OBJEKTIV TILL MOBILEN

Hola mi gente, är allt bra med er? Hoppas det i alla fall!

När vi var i Malaga ville jag givetvis fota och blogga för er, men jag ville även skapa minnen för min och pojkvännens skull. Enligt mitt tyckande är det så viktigt att inte bara dokumentera de minnen man skapar, utan att även bibehålla dem i fast form, exempelvis en framkallning.

När jag fotograferade på resan använde jag (utöver min systemkamera) mini-objektiv som är avsedda för mobilen, hur smart?! Jag behövde alltså vissa dagar inte ens släpa med mig en större väska endast för kameran. Istället kunde jag ha en miniväska där objektiven fick plats perfekt! #goals

Jag använde mig av 2 objektiv: Fisheye och Macro, båda från företaget "Printasquare"-

👆Med fisheye kan du fotografera vid-vinklat, vilket är en fördel för grupp-selfies eller de där coola bilderna i naturen då man vill få med mycket i en o samma bild utan panorama-metoden! (Bilderna ovan är lånade från Printasquare, bilderna jag själv har tagit med objektivet kommer upp i veckan!)

👆 I kitet får man också med ett Macro-objektiv, med detta kan du gå på djupet i bilderna, perfekt för dig som gillar mat, smink eller natur! Sätter du objektivet på framsidan blir din selfie så bra den någonsin kan bli! Ovan kan ni se 3 exempel på bilder där jag använde just detta objektivet. (Läs: Bilderna har bearbetats i redigeringsprogram)

Som fotograf och ägare av en systemkamera vet jag vad man kan göra med kameran och vad för bilder man kan få, dessa objektiven är ett alternativ för dig som kanske inte vill skaffa en systemkamera, men vill ändå skapa något roligare än mobilbilder!

Ni hittar objektiven på Printasquares hemsida (LÄNK) , ange "Irma" i kassan så får ni 30 % rabatt på ert köp, detta gäller på hela deras sortiment ❤

- Inlägget är i samarbete med Printasquare

Gillar

Kommentarer

Ella
,
Kan nt du och PC göra en video tillsammans?
irmastenson
irmastenson,
Jag ska se vad vi kan ordna, kramis! 😘
nouw.com/irmastenson