OCH SÅ FYLLDE JAG TJUGO ÅR


NU äntligen har jag samlat mig från en fantastisk födelsedag och en underbar vecka. Jag är verkligen omgiven av fantastiska människor som älskar och inspirerar mig varje dag. Evigt tacksam och glad för de människor som står mig nära.

Morgonen den 31 maj började med frulle på sängen och allsång från pappa, Zippo och Fabian. Mamma var också med på FaceTime. Efter lite morgonmys packade jag ner mina grejer. Så gick vi mot bilen... och vilken fantastisk pojkvän jag har som hade hyrt hem min favoritbil åt mig? Den var min i 5 fantastiska dagar och jag har nog aldrig kört så mycket bil eller varit så satans lycklig som jag var när jag insåg att bilen var till mig. Ni skulle verkligen sett min reaktion- oslagbar. Sedan tog han med mig till Brutale där vi åt varsin pizza hehe. Ett måste ju!

Sidenote: Så lack jag blev när jag gick in på systemet och kassören inte nämnde något förrän jag påpekade det själv? Hur dålig koll kan man ha? Tänk om jag kommit dit en dag innan?


Fabian hade sagt åt mig att ta med mig ett ombyte, finkläder och badkläder. Jag trodde att vi skulle till stället hans föräldrar bor på- supermysig miljö med jacuzzi. Tur var väl att han verkligen såg till att jag packade ner finkläder för det hade blivit lite småtrist med tanke på vart vi egentligen skulle...

Vi skiftade förare eftersom han "skulle visa mig en grej innan vi skulle till hans föräldrars ställe". Efter ett bra tag insåg jag att vi faktiskt inte skulle till stället utan att vi i själva verket skulle vidare.... till Falkenberg Strandbad! Ni kan ju ana hur satans glad jag blev. Hade verkligen ingen aning och blev så överraskad av allt.

Väl när vi var framme och hade checkat in (superfint rum med havsutsikt och balkong) väntade spabehandling och trerätters. På kvällen spelade vi biljard, drack champagne på balkongen och somnade i varandras armar. Får man vara så lycklig som jag är med honom? Det skrämmer nästan mig hur lycklig jag är. Jag kunde verkligen inte varit mer nöjd med min födelsedag, verkligen en av de bästa dagarna i mitt liv. Tack min fina fina pojkvän för allt du gjorde för mig, jag älskar dig.

Gillar

Kommentarer