Officiellt vegetarian på heltid!


Tjenixen!

Men fingertoppar doftandes av popcorn checkar jag in på bloggen.
(Det brukar vara så i 70% av inläggen ändå hehe)

Dag 1 i Götet har levererat fint än så länge, shopping, träffa kompisar och äta god mat är precis vad jag ville göra och precis vad vi gjort också. Succé!

Tänker att vi kör en hel summering på helgen i ett inlägg, eller? Men igår vart vi på en AW där systrarna Stenson beställde in drinkar och åt tacos på en rooftop-bar. Gött!

Långsamma steg hemåt (min stackars syster har ju i skrivande stund kryckor på grund av att hon dragit sin kära hälsena...) kom vi tillslut och en kväll bänkade framför Netfix "Mindhunter" satt vi till sent.

Jag är verkligen så hemma i Göteborg att jag inte längre känner "omg detta måste vi göra" för jag är ändå här så ofta och har liksom varit här så mycket hela mitt liv. Så ingen turist är jag inte ;-)

Idag då?
En bamsegod vego-frulle för min del med vegetarisk salami och bacon. Jag har helt gått över från pescetarian till vegeterian och snart vegan. Åt ändå fisk/skaldjur så sällan och det kändes så dubbelmoraliskt. Jag dricker inte heller mjölk, jag äter inte ägg eller ost osv. Så jag har inte långt kvar hihi. Men mer om den utvecklingen känner jag att vi tar i ett separat avsnitt!

Därefter slog vi på oss lite fräna kläder (alltid haft en tendens att låna hennes kläder ehe) och kickade ner till city för att möta upp Sara och luncha på Jos. Hett tips till er som inte har så bra koll på salladsbarer i Göteborg men vill ha något snabbt och prisvärt!

Ikväll då?
Mellan lägenhetens väggar studsar det bästa från blues och soul-genren och i köket lagas en krämig pastarätt som ska fyllas ut med svampar. En liten mysig förfest innan vi går som samlad trupp ner mot biografen för att se på antingen IT eller 438 dagar. För mig blir vilket som bra, men är ju lite svag för Skarsgård-klanen....

Imorgon då?
En heeeel fullsmäckad dag fylld av roligheter!


Gillar

Kommentarer