"On thursdays we wear pink, not wednesdays"

Innehåller affiliate-länkar

Jackan hittar ni här // Kjolen hittar ni här // Liknande brillor här // Liknande sneakers här // Blus från Guess

Hej bloggen och hallå torsdag! Just nu har jag precis kommit tillbaka från en sväng till Malmö med jobbet och tänkte checka in för att tacka för fina kommentarer från förra inlägget, ni öser ner mig med beröm och bra tips.Tillsammans kan vi göra fantastiskt mycket skillnad Kärlek till er!❤️Vad händer idag då? På kontoret har det varit full rulle idag. Märks att jag måste börja använda glasögon mer för mina linser vill inte riktigt alltid samarbeta med mina ögon (någon som känner igen sig?!) och jag är riktigt skraj för att göra illa mina ögon, tur jag har beställt två par som kommer nästa vecka innan vi åker på semester! Har inga glasögon i nuläget för de är trasiga och gick ej att reparera (??) och att gå utan linser finns inte på världskartan, herregud jag har -4,2 i synfel. För er med redan perfekt syn kan jag konstatera att min syn är förskräcklig :-(

Jag har bland annat varit ute och letat efter en ny kamera idag! Lätt för mig att fastna när jag är så intresserad haha. För er som inte vet, jag jobbar på en bilfirma med digital medieadministration. ”???” tänker ni, men jag fotograferar våra bilar, sköter annonserna och annat administrativt. I takt med att jag älskar att fotografera och kan utan konstigheter ligga bänkad i soffan med ett dussin Google-bilder att redigera föll detta jobbet mig perfekt i smaken.Om ett tag är det dags att ta bussen hem, ta av skjortan, klackarna och kostymkläderna för att byta om till myskläder. En liten datenight hemma väntar- god mat, Chernobyl på TV och lite kanelbullar på det. Får se om magen klarar det hehe. Då och då behöver man en sådan kväll med sin partner även om man bor tillsammans, gå en mysig promenad eller lyxa till det med en middag. Men ikväll när klockan slår 21 slår jag om till offline mode från stackars Fabian- dags för Eurovision Song Contest.
Nu håller vi tummarna för John Lundviks starka bidrag som ska möta hård konkurrens, någon mer än jag som ska titta och bita på naglarna av nervositet?

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Wow!! Såå snyggt!!! ❤️
nouw.com/belindagoransson
irmastenson
irmastenson,
Tack så hjärtligt ❤️
nouw.com/irmastenson
ByAlma
ByAlma,
Verkligen en magisk outfit❤️
nouw.com/byalma
irmastenson
irmastenson,
Men åh tack! ❤️
nouw.com/irmastenson
IP: 82.99.3.229