ONE DIRECTION ÄR TILLBAKA!

Kan det stämma tänker jag? Kan det verkligen vara dags? Är det på riktigt? Jag ser helt plötsligt att One Direction har lagt till "Future Events" på deras sida, detta resulterar till att min puls ökar, adrenalinet höjs och jag blir full av frågor och förhoppningar. Hur känner ni? 

Självfallet ska vi inte ta ut någon glädje eller slutsatser i förväg, men nog kan man inte låta bli att bli lite glad? Jag tänkte vänta tills imorgon (då förhoppningsvis mer info kommer...) då klockan är lite sent just nu... men ack vad exalterad jag är nu. Jag vågar inte ta för givet att dem är tillbaka riktigt ännu, men nog blir jag full av stolthet för att killarna faktiskt höll sitt löfte (kan ju ha berott på något löpande kontrakt?) att dem skulle komma tillbaka. Nu ska jag ta på mig ögonbindeln och drömma mig tillbaka till konserterna, om det ens går att sova nu?

Under hashtagen #ThisIsNotTheEndOfOneDirection" hittar ni under kvällens gång och troligtvis en drös med info imorgon på sociala medier såsom Twitter och Instagram. Ni hittar One Directions hemsida HÄR , till sist delar jag med mig av 3 insta-faves gällande nuläget...

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Som vi längtat!
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
Eh jaaaaa!! ♡
nouw.com/irmastenson