ONE DIRECTION @ULLEVI

- Bilden ovan är lånad från Mikaela -

- Den första och sista bilden är tagen av Mikaela.- 

Dios mio mi gente vilken kväll jag hade igår. Det var verkligen helt surrealistiskt och underhållande så jag inte kan finna tillräckligt med ord för det. Trots en mindre bandmedlem (Man kan ju tycka att man borde få 20 % av biljettpriset tillbaka ju, skämt o sido) var konserten inte sämre för det, de "resterande" 4 var riktigt duktiga och lika charmiga som vanligt, om inte mer. Dessvärre var det inte förrän halva konserten jag kände denna positiva känslan kring konserten. Jag är fullt medveten om att när man har ståplats så blir det otroligt mycket trängande (har varit på flertal konserter som dess innan, så erfarenheterna sitter i ryggmärgen), men igår vad det verkligen helt sjukt. Jag och Kim gick längst bak (livet som kort förstår ni..) p.g.a. att vi hamnade i kläm :(

Vi stod allra längst fram först, så att trycket var högt var underförstått, men efter ett tag var det bara riktigt jobbigt så det fanns inget annat alternativ. Mikaela stod kvar tillsammans med Lovisa (En tjej vi lärde känna). Något som verkligen gjorde kvällen mer spännande var att jag stötte på Emelie och hennes pojkvän, längesedan jag träffade henne faktiskt. Det blev inga solglasögon från Niall denna gången, men deras energi kompenserade för det! Att få stöta på några av mina tjejkompisar (Isabella, Thelma, Hanna, Wilma, Emma och Emelie) var dessutom en höjdpunkt. Däremot känner jag att om jag ska gå på deras konserter i framtiden lär jag köpa sittplats istället, eller bara stå långt bak bland ståplatserna, sjukt vilket tryck det var alltså. Eventuellt till deras sista turne "någonsin" (dem lär väl runda av det med tiden?) kommer jag definitivt köpa ett V.I.P paket osv, då ska jag fasen njuta hela kvällen lång, men den gången tar jag med mig (detta är ristat i sten) V (Victoria), så är det bara.

SIDENOTE: Reklamen till bandets nya parfym är publicerad, för att inte fylla ut inlägget med för mycket länkar jag istället till videon, (HÄR) ifall ni vill se den. (Kan bara tänka mig hur många GIFs som kommer framställas nu när dem faktiskt skådespelade med manus i videon, för att inte tala om när Niall fällde tårar, ojoj) Anyway, Ciao! :-)

Gillar

Kommentarer

abcdjosao
,
Vilken var din favoritlåt under konserten? Och vilken är din favvo öppningsvideo???
abcdjosao
,
Hur lång är du?