Gå till ,[object Object]

ONSDAG & GRACE VANDERWAAL

Jag ser så majestätisk ut i denna miljön hehe

Det är fasiken inte fel att vakna av sig själv ibland. Igår satt jag och pluggade hela kvällen, men är i alla fall klar med inlämningen! Hurra! Satt också i telefon med Olivia för att försöka hitta resor, det går lite blandat om jag får säga så.. två petiga damer är vi båda två må jag säga.

Jag tänkte faktiskt berätta för er vad det är som sker i mitt liv (nämnde det i mitt förra inlägg), men nu har jag blivit av med plånkan samt minneskortet där dagens outfit-bilder fanns och allt bara sket sig såväl som att jag skulle luncha med Walle men plugget tog över. Har riktigt ont i mina armar idag (ni som följt mig länge vet ju att jag har en låång historia med bekymmer gällande mitt nervsystem) och orken finns helt enkelt inte. Jag tänker istället krypa ner i soffan och gråta en skvätt, behövligt haha. Vi hörs mer imorgon❤

Igår, när jag gjorde min kvälls-titt på YouTube möttes jag av denna videon från årets vinnare av America's got talent , hon tog typ hela världen med storm när hon totalt dominerade i programmet och jag är så exalterad för att se mer av denna unga tös. Hoppas att hon inte utvecklas till det negativa, känns tyvärr som något vanligt idag. Hon har i alla fall en otroligt vacker röst må jag säga, Grace släpper en EP i början av December och videon ovan är en slags teaser! Jag kan faktiskt bekänna färg om att jag kommer räkna ner dagarna, för om man är tolv år, sjunger så bra, skriver så bra låtar och skapar sådan musik, då är det en speciell tolvåring.

Gillar

Kommentarer