Öppna kort


Så okej, jag beslöt mig för att köra öppna kort. Det kommer bli jobbigt- för det är så många som kan läsa detta. Rätt människor och fel människor. Jag har också, sedan jag typ slutade med instagram och hela influenser-livet blivit en privat människa (speciellt när det gäller min adoption) med andra värderingar. Men jag vill inte sluta blogga, inte idag och inte imorgon heller- så jag vill hitta det som känns bäst för mig och er.


Därför kommer jag ta ett beslut och någonstans offentliggöra det i detta inlägget. Detaljer o.v.s. håller jag privat just nu, det är så mycket som händer. Jag vill berätta för er, men jag får inte. Inser ni- jag får inte ens berätta... Vad jag kan berätta är att jag träffar en psykolog och går hos en sjukgymnast. Så mycket har ni missat om man säger så.Så, vad händer nu? När får ni "äntligen" ta del av all information jag lovar er? Helt ärligt, jag vet inte ens själv. Covid-19 har precis som alla andra, påverkat mig. Men jag lägger all min energi och ork på vad som är viktigast just nu. Så, det kommer ett riktigt inlägg om det. Men inte idag, och inte imorgon.

Uppskattar varenda en av er, kram <3

Sidenote: Nej, jag tänker inte sluta blogga. Men jag måste göra vissa val just nu som jag inte gjort på snart 10 år där jag satt bloggen före mig själv. Jag vet att ni förstår och det betyder mycket för mig.


Gillar

Kommentarer