OUTFIT & DAGENS PLANER

Väska från Christian Dior // Klocka från MK // Stövlar från Scorett // Scarf från Lindex

Godmorgon gänget! Idag står jobb på schemat och därefter väntar blogg-jobb! Har sååå mycket på gång att jag inte vet vart jag ska ta vägen alltså! Men roligt är det dock- hellre det än att inte ha något att göra om dagarna! Dessutom börjar jag bli lite frisk och nästa vecka MÅSTE jag kunna gymma igen, är galet exalterad då jag dessutom byter gym. Mitt andra gym ligger för långt bort enligt mig och jag är allmänt trött på det efter att ha tränat där i 5 år nu. Behöver variation!

På tal om det, håret börjar växa så pass mycket nu att jag är redo att göra något nytt med det! Vad vet jag inte ännu men är sjuuukt sugen på att bara göra om allt och göra något jag aldrig gjort förut! Kanske är det höst-ångesten som talar?

Hursomhelst, dagens absoluta måsten
- RENSA datorn. Detta är något jag i själva verket är något av en mästare på, är väldigt strukturell med mapparna och att lägga över viktiga filer på hårddisken. Men WOW vad jag har slarvat på den senaste månaden. Skärpning Irma!
- Bestämma tid inför det att jag ska fota imorgon!
- Se vidare på Suits, har hunnit se 2 hela säsonger på 3 dagar och kan garantera att jag har sett klart alla Netflix-säsongerna inom 2 dagar!! Den är SÅ bra! Tack Kevin för tipset- tog mig 3 år att överväga det dock haha...
-Bestämma vilket datum jag ska kicka igång en frågestund som några har frågat om och i allra högsta grad är lägligt. Men tänkte göra en speciell frågestund som jag inte kan göra förrän senare i höst.. hm...!

Gillar

Kommentarer