OUTFIT & SVAR PÅ VECKANS FRÅGOR

Skor från Vagabond // Tröja från Filippa K // Kappa från H&M // Kavaj från H&M // Byxor från Zara // Väska från Scorett
#nouwoutfit

Hej på er, hur står det till? Jag är faktiskt pigg idag, har haft en lång dag i skolan och är fortfarande kvar på min sista lektion. Jag har redan gjort klart vår nuvarande uppgift, så nu ska jag istället analysera mitt företag och min profil som bloggerska, gynnsamt! Så fort jag kommer hem ska jag fippla med lite roligheter som ni kommer få ta del av senare! Nedan finner ni lite svar på de senaste frågorna jag fått, kramis!

Har du och Emma slutat äta på Pinchos? jättefin blogg !!<3
Ja tills vidare, vi har tagit en liten Pinchos-Detox så att säga (vi äter inte Pinchos tillsammans längre), det var högst lägligt kände vi haha! Tack snälla ♡

Skulle du se ner på någon för att dem äter kött?
Nejdå. Många av mina vänner äter kött och jag har inget problem med det alls! Det jag däremot kan tycka är skevt är när man som köttätare vet om hur köttindustrin ser ut utrikes och framförallt i Sverige, men ändå väljer att äta det. Men sådana människor har jag inte stött på ännu haha. Jag lägger ingen större värdering i vad andra äter utan det är deras ensak :)

Är det inte jobbigt att vara utan din före detta pojkvän nu när ni snart "firar" er årsdag? 😟
Kanske är jobbigt med denna frågan... förlåt isf! Din blogg är i alla fall jättefin även om du är sjuk <3

Jag har faktiskt skrivit x antal gånger att jag inte vill ha några frågor om honom och uppskattar om du håller det i åtanke när du kommenterar något nästa gång! Förstår att ni vill veta när han varit en del av mig och min blogg. Klart jag kommer tänka på mig & honom den dagen och likaså tror jag att han också lär göra. Men så lycklig som jag är nu har jag inte varit på länge, jag närmar mig allt mer och mer New York och det övervinner allt annat för mig! Tack för att du uppskattar bloggen!

Hur mår du nu efter allt?
Jag mår hur bra som helst, snart studenten ju!!!!

Har du några nyårslöften? 😊
Hej! Ja på ett ungefär, du kan hitta dem HÄR

Gillar

Kommentarer