OUTFIT + I MINA LURAR JUST NU

Hola mi gente. Allt väl med er? Jag hoppas det i alla fall. Åh till helgen ska jag fasen vlogga igen! Är så sugen på det av någon anledning haha. Denna vardags-veckan innebär inget särskilt egentligen, plugg & träning står på schemat. Däremot ska jag på artonårsfest för mina två underbara bästa vänner; Martina & Viktoria, helt sjukt att dem fyller arton... känns som om det vore något år sedan dem fyllde sexton. Åh vad tiden går fort. Ikväll ska jag mata plugg in i det sista, med rätt musik i lurarna är allt möjligt😄

Jag hade väl förväntat mig att efter en superhit tillsammans med Avicii, att Daniel Adams Ray skulle passa på att slå på stort och kanske övergå till Engelska texter? Låten är ju inte dålig, men det var inte taktiskt alls om han nu vill passa på att slå igenom på nytt.

Ni som gillade sångaren i "Lean On" som är Major Lazers låt, kommer självklart att gilla denna låten. Jag diggar hennes röst till tusen och är så redo för att höra mer ifrån henne!

MKTO vet ni förmodligen vilka de är, killarna totalt slog igenom för två år sedan med låten "Classic" som jag personligen nynnade på dygnet runt haha, och ibland fortfarande gör... Denna låten är ett steg upp för dem, me gusta.

Korten på borden, jag har inte alls hakat på Håkan-fansen, inte min typ av musiksmak då jag extremt sällan skulle självmant kunna tänka mig att sätta på en låt på Svenska. (Förutom Oskar Linnros och Daniel Adams Ray, i vissa fall Veronica Maggio). Därför blev jag såå glad att Otto Knows gjorde en remix av Håkans låt "Din tid kommer", denna remixen lär spelas mycket i sommar hemma hos mig.

För er som också har ett bra och långt minne vet ju direkt vilka Peter Bjorn och John är, speciellt ni som sett antingen "Gossip Girl" och "2 Broke Girls" . Nu är dem tillbaka med en låt som är så skön att lyssna på!

Hm, jag hade ju lite dividerade åsikter kring denna låten då den inte alls hör hemma i EUFA enligt mitt tycke, men silar man bort det är låten riktigt peppande! Texten är ju urlätt (vilket en sådan typ av låt med UEFA-syftet ska vara) och låtuppgyggnaden är fantastiskt bra. Jag ser fram emot att se musikvideon och live-framträdandet av detta!

Drakes album är helt okej, jag har väl förvisso inte gett det en rättvis mängd med uppmärksamhet eller tålamod då jag knappt lyssnar på Drake (däremot är "One Dance" sååå galet catchy!) , men jag får väl återkomma när jag undersökt låtarna mer.Jag har bara hunnit lyssna på dem, inte tänkt på textens syfte, låtvinkeln, musikuppbyggnaden, takter och andra relevanta aspekter för oss som älskar att analysera.

Sist men fasen inte minst: KYGO! Åh vad jag har räknat ner dagarna inför detta album. Världens många kändisar borde också räkna ner till hans album på så sätt det räknades ner inför Biebs låt "What do you mean?" !!! Jag har hunnit dissikera lite mer än hälften och jag är såå imponerad, han har tappat sitt varumärke lite men min odödliga kärlek för "Fragile" kompenserar för det.

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Snygg outfit 😊
nouw.com/nettan
irmastenson
irmastenson,
Tack fina du ❤️
nouw.com/irmastenson