OUTFITS FOR WARMER OCCASIONS

Godkväll mi gente. Går vi mot varmare väder? Det känns väldigt varierande om ni frågar mig. Oavsett, mina fingrar kan inte hålla sig borta från sommar-kläderna, jag är så sugen på att slänga på mig en klänning samt ett par heels och gå ut genom dörren med vetskap om att jacka blir för varmt. Jag har inte vågat gå i bara kläder ännu (Bilderna i shorts + Madlady-bodyn är för ett samarbete, bar shortsen i typ 10 min medan vi fotograferade haha) , det känns lite för tidigt för min del 😷.

Ovan finner ni ett kollage med 3 olika varianter av outfits, jag tänkte skriva ut vilken som var min favvo men fasen inte välja haha. Jag ser mig i outfit 1, i Paris eller Italien sittandes på ett Café med mina vänner.
Nummer 2 hör hemma i mitt älskade NYC, haha skoja jag hade aldrig orkat att gå där med dem klackarna en hel dag + kväll. Fine i 4-6 timmar, men inte mer. Skämt o sido, outfiten hade jag lugnt burit i någon storstad med PC.
Nummer 3, finns bara en sak som poppar upp i mitt huvud på direkten: Båstad, Tennisveckan. Färgerna, kläderna, stilen och klockan, yas. Fast förvisso är det inte smart att ha skjorta i den glassiga värmen... ajdå. Nåja nu checkar jag ut för ikväll, ciao💗

Gillar

Kommentarer