Gå till ,[object Object]

Planer för sommaren 2019 ?


Hej gänget! Gårdagen blev minst sagt lyckad. Måste ändå ge både mig och Fabian att vi är ett grymt host-par. Jag själv lever ju för att få arrangera event i stora samt mindre skalor, kan ni tänka er hur glad jag blev när jag kom hem igår efter jobb och såg att Fabian fixade allt helt perfekt? Solen sken trots att tempen sorgligt nog visade +1 grader. Men vi rör oss framåt mot sommar och det är huvudsaken, om mindre än 2 månader fyller jag 21 och det är helt sinnesrubbat. Det går inte ihop för mig någonstans haha.

I alla fall. Tänkte kort snacka med er lite om vilka planer jag har för året just nu!

Maj kommer inleda med en brutal rivstart- vi ska tillsammans med Fabians familj upp till Stockholm för att (håll i hatten nu) gå på Swedish House Mafia. Vi snackar förfest, bästa platserna och efterfest. PÅ det ska vi kvällen innan åka till mina kusiner i värmland för att gå på konfirmation. Det ska bli en riktigt mäktig helg full av bilder och roliga snaps. Är redan nu mäktigt taggad.

Jag fyller även år i maj. Planerar lite på att ha en storslagen fest dagen i ära, men mycket kluven där då mycket frågor inte kommer kunna besvaras i tid tyvärr så det får kanske bli något storslaget när jag fyller 25 istället? OMG så lång tid kvar. Men än är inget spikat utöver att Fabian har planerat något i år igen. Sist fixade han ju min drömbil i en veckas tid plus en tripp till Falkenberg Strandbad. Liten ribba han la för mig :-)

Juli briljerar med festivaler! Båstad och Helsingborg kallar på storslagna festivaler som ska bli riktigt roliga. Jag är ju mäktigt svag för Cheat Codes och Major Lazer så ni kan ju gissa vem som räknar ner månader, veckor, dagar, timmar och sekunder inför det. 

Årets absolut bästa händelse kommer den 23 Augusti 2019. Jag ska ÄNTLIGEN få se Ariana Grande live. Minns ni hur jag bröt ihop över att jag inte fick se hennes förgående turné och inte minst hennes välgörenhetskonsert i Manchester? Biljetterna var typ slutsålda överallt (måste sluta vänta på andras beslut om dem ska hänga med eller ej) så drog en riktig yolo och ska åka till Amsterdam för att se henne själv! Ser fram emot en mysig weekend själv i Amsterdam. Kanske svänger inom mamma också när jag ändå är där?

Detta är vad som är aktuellt just nu, men lord knows att det alltid blir mer ändå. Hur najs?!

Gillar

Kommentarer