Q/A PT 1

Hur länge har du och P.C varit ett par?
Jag och P.C har varit tillsammans i snart 2 underbara månader.

Kan inte du göra en videoblogg? :D
Jo absolut, jag återkommer med det!
Kom gärna med förslag om du vill att jag specificerar mig på något.

Är du modell?
Blev lagom rakryggad efter den frågan, men nej jag är inte modell.
Har ställt upp några gånger som modell, men det är inget jag sysslar med.

Vad är din och din killes framtidsplaner? Kommer ni flytta ihop?
Jadu, vi är båda väldigt kära i varandra och kan absolut se varandra tillsammans i framtiden. Så med tiden lär vi flytta ihop och slå oss ner osv. Han tittar i nuläget på lägenheter till sig själv, och skulle han köpa en lär väl jag bo där på helgerna då&då.

Vad har du för planer efter gymnasiet?
Jobba, resa och helt enkelt njuta av mina två sabbatsår!🙆

DRÖMKROPPEN! Hur ser din kost ut?
Tack så hemskt mycket! Rent naturligt är jag inte en sockerätare, inte av anledningen att det är onyttigt, utan därför socker inte faller mig i smaken. I takt med att jag avstår från sådant blir min kost genast hälsosammare, jag är inte en salladsperson - verkligen inte haha. Men däremot håller jag mig till tallriksmodellen och formar den lite utifrån mina behov.


Hur balanserar du träning, plugg och vänner?
Planering planering planering! Jag schemalägger det mesta jag gör så bra jag kan, det må låta "för ordentligt", men till skillnad från andra hinner jag med saker och ting tack vare planering.

Du har ju planer på att åka till NY efter studenten, hur fungerar det nu när du har Philip?
Det har varit en dröm sedan mellanstadiet att tillsammans med Martina resa till NYC och bo där i några månader. Detta planerade vi och hade som prio ett, vilket vi idag fortfarande har. Jag är så säker på att jag och Philip kommer kvarstå som ett par i flera år, och därför tänker jag inte lämna honom för NYC. Givetvis tänker jag leva min dröm, men både jag och Martina har diskuterat eftersom vi båda har förhållanden, och vi kom fram till att vi tänker korta ner på månaderna. 3 månader som max, men vi båda tror att det kommer luta mot 1 månad faktiskt. 🗽

Tips på snygga skolavslutningsklänningar ?
Håll utkik nästa vecka då jag faktiskt har planerat in ett inlägg som rör sig om just det!

Är dina föräldrar också från Indien? är du född i Sverige eller i Indien
Jag är född i New Delhi, Indien. Mina föräldrar är Svenskar, jag är alltså adopterad.

Är du nationalism??????!!!!!!!!!! :O
I en lagom och kontrollerad mängd utan provokationer, ja.

Hur blev du och B3 så bra vänner? hur är han som person? ... btw är han singel
Via gymnasiet. Vi träffades när jag trillade på honom när vi åkte buss, och så la han en snäsig kommentar när jag bad om ursäkt, "vissa har ju bättre balans än andra", och då klickade vi direkt. Emil är skämtsam, energetisk och fartfylld. Ohört kommunikativ och flexibel vilket går hand i hand med att han är elitgymnast. Precis som mig, är han också väldigt "dirty-minded" så sådana skämt lägger vi 24/4 så att säga haha. Emil är singel!😉

såg din senaste bild på instagram som leddde mig hit, riktigt snygg!
Tack så mycket :)

har du haft många seriösa förhållanden innan "p.c"
Nja, jag har haft förhållanden hit & dit. Men har endast haft 2 seriösa förhållanden.

Har du något favorit citat och i så fall vilket
Självklart!

" This month's workout is next month's body"

"Life can only be understood backwards, but it must be lived forwards" - Sören Kirkegaard

Varför är Du så på Emil när du har kille
Jag är medveten om att jag har en fantastisk pojkvän och skulle aldrig bedra honom på något sätt eller visa affektion för någon annan då jag endast känner så för Philip. På samma sätt som att Philip har vänner av det andra könet har även jag det.
Ett förhållande ska inte förbjuda socialisering med det motsatta könet, då är det något som är fel i tilliten. Jag och Philip litar alltså på varandra måttlöst.

Hur skulle du beskriva dig själv ?
Jag är kommunikativ, glad och humoristisk. Jag är detaljerad och noggrann. men kan absolut släppa på tyglarna om det behövs. Jag är en konsekvensetisk samt ordentlig tjej med ett bra minne. Sköter mig i skolan med välförtjänta betyg och håller inte på med dumheter såsom droger. Jag älskar mat och kan äta det i stora mängder så länge maträtten faller mig i smaken. Jag är en mångsysslare och älskar att gosa med folk såväl som att lyssna på musik.

Har Du bra självförtroende isåfall vad gillar Du och vad gillar du mindre
Jag är väldigt självsäker, men inte på en självgod nivå. Jag nojjar inte över att vara osminkad eller sörjer för att jag åt en portion för mycket med risken för att gå upp i vikt. Jag gillar min ideologiska sida i framförallt politiska syften och mina värderingar. Jag gillar min klädstil och hur jag kan underhålla folk samt mitt vokabulär och helhetssyn. Det finns faktiskt inget jag kan komma på nu som jag inte gillar med mig själv, har haft saker jag inte tyckt om men som jag åtgärdat.

Tips för att få en fin mage till sommaren ?
Träna regelbundet och ät hälsosamt. Den 1 maj kommer min träningskategori öppnas (vilket även var en tradition när jag bloggade på Devote i 5 års tid), så håll utkik efter det. Den kategorin kommer innehålla träningsschema, kostschema, bilder, videor, inspiration och intervjuer som jag kommer lägga upp under månadens gång.

Hur många Apple produkter har ni hemma?
14 st

Varför började du blogga? Och vad vill du få ut med bloggen?
Jag började blogga för jag ville skriva om min vardag och dela med mig av mina tankar, det grundmönstret har bestått i flera år och kvarstår än idag. Däremot har jag ju lagt till kategorier för en nyansering.

Du är ju väldigt smart o du har toppbetyg, vrf går du nt på Procce ???
ProCivitas hade jag i ��tanke i flera år, sedan 6:an var jag inställd på den privatskolan, men med tiden växte jag ifrån det och började lockas åt Campeons och Olympias håll, till slut när jag började besöka skolorna för att filtrera mina val kände jag direkt att Olympia skulle passa mig mer, vilket det i nuläget gör.Kändiscrush & vrf?

Främst är det Niall Horan. Han är en mjukis, talangfull, stilig och har en skön humor samt snygg stil. Niall lever sin dröm och har vad som verkar vara en härlig personlighet där han bjuder på sig själv till hundra procent. Men nu har jag ju som sagt P.C som slår allt, han är mer överlägsen gentemot andra killar än adjektivet själv.

Din familj o släkt har ju gott om pengar har har ni för bilar och hur många????
Vi har tre bilar; Volvo, Seat och Porsche.

Gillar

Kommentarer