Gå till ,[object Object]

Q/A

Mina 5 närmsta vänner är följande (utan inbördes ordning): Martina, Ena (E), Saga (S), Victoria (W) och Filippa.
Går lite utanför ramarna med att även besvara vilka som är mina 6 närmsta killvänner: Filip, Jakob, Pivan, Emil och Viktor samt Lucas H. (H)

Jag studerar på Olympiaskolan och stormtrivs där. Har träffat en hel del nya människor och är ständigt omgiven av härliga personer så jag platsar bra här. Dem viktigaste är ju självfallet S & E, två helt fenomenala tjejer som jag tänker hålla ihop med tills döden skiljer oss åt, om ens det kan splittra på oss. Vi tre kommer nog slutgilfligt hamna i helvetet tillsammans, den heliga trion.

Hahhahahahhahah ja, "goda tider"

Hade varit ohört trevligt om detta vore sant. Men jag har väldigt svårt att tro att Kenza skulle följa min blogg och vara intresserad av att arbeta med mig. Tyvärr haha.

Sedan den 3 / 3 2015. Givetvis har vi planer för framtiden. Hade inte blivit tillsammans med någon jag inte kunde tänka mig att spendera resten av mitt liv med. Man måste ju tänka långsiktigt också 😉

Jag är rätt begränsad med avseende på färgkombinationer. Jag håller mig till max 3 färger, eventuellt 4 beroende på avstånden. Bär inte mycket mönster utan håller mig till classy och fancy.

Energetisk, humoristisk och självmedveten.

Ni ser den där brunhåriga, aningen bleka killen i mitten? Han som vars hår är helt felfritt lagt såväl som kostymen? Och den där half-smile-with-a-dangerous-yet-a-bit-gentle-feeling blicken som kan få en på fall direkt? Han är den mystiska såkallade "P.C " som är min underbara och helt fantastiska pojkvän. P.C demoteras som "Prince Charming".

I en ohört kontrollerad och liten mängd. Är mer den typen som håller mig till en cider med en försumbar alkoholhalt under en hel kväll. Är inte förtjust i alkohol och hur illa man kan bli påverkad och vilka följder och därtill även de konsekvenser som medföljer.

Festar faktiskt inte så ofta, men när jag väl festar, då tar jag adjektivet "partypingla" till en helt ny nivå ha-ha.

Åh tack så hemskt mycket! Tur då att jag har en kille som redan gör allt för mig. Din besvarade kärlek kommer snart ska du se.

Så glad och rakryggad jag blir av detta! Tack så hemskt mycket fina Clara!

Ja det gör jag. Åh tack så hjärtligt, puss!

Så spännande! Tycker om min klass väldigt mycket. Nej jag vet inte vem min biologiska familj är. Aw, jadu... två vuxna någonstans där ute hade samlag resten förstår ni. En hemmakväll med kompisar, alla dagar i rad!

Frågan är mer "vem" som gör mig lycklig. Och det är dem som står mig nära. Familj, släkt och vänner, ni vet vilka ni är- tack för att ni gör mig lycklig. Något som därutöver precis nämnda "svar", rättvisa gör mig väldigt varm inombords.

Tack så hemskt mycket! Nej jag går inte på någon diet mer än att jag väljer "smart". T.ex. skolmaten: Skippar köttet. Godis, läsk, kakor, glass och tårtor är sådant som inte faller mig i smaken. "Choklad då??!?!11" - Choklad är ett mänskligt behov.

Tack kära du! Gymnasiet heter Olympiaskolan och programmet som jag läser är Samhälle, Kommunikation med profil: Media. Jag skulle anse att jag är duktig i skolan, jag tar det på allvar och vill verkligen lyckas i livet. Mina betyg är jag väldigt nöjd med och jag pluggar rätt mycket. Personligen tycker jag om att studera och lära mig nya saker, så det mesta jag pluggar är frivilligt.

Mina närmsta vänner hittar du längst upp i detta inlägget då jag redan fått den frågan. Finns självfallet en hel del, men man får ju vara kortfattad. Min familj är jag ohört glad för att jag har. Jag står mig nära mina föräldrar då vi kan prata om allt tillsammans. Min syster står jag närmst av alla jag känner, hon är den bästa jag vet, en av mina förebilder och inspirationer i livet. Min hund är verkligen som uttrycket "Människans bästa vän" lyder, han är helt bedårande.

Träna ska du helst göra minst 3 gånger i veckan för resultat på både insidan och utsidan.  Jag håller igång 4-5 gånger i veckan då vilodagar är ohört viktigt. På vilodagar bör du inte ligga och se på film osv, utan istället ha en aktiv vilodag (t.ex. ut och gå en långrunda). När du tränar ska du variera dig så mycket som möjligt gällande muskelgrupper, d.v.s. du ska INTE träna samma muskelgrupp mer än 1 pass i veckan, eventuellt 2 om mellanrummet är okej. Det är ohört nyttigt att träna med sin egen kroppsvikt, & träna med maskiner. Muskler görs inte enbart på gymmet, snarare i köket. Ät enligt tallriksmodellen, skär ner på skräpmat och sov ordentligt så är din hälsa genast på förbättringsvägen. Mandlar är något jag starkt tipsar om i takt med att det påskyndar och förstärker metabolismen.

I sommar har jag mycket planer, det mesta är inte spikat än. Enligt nulägets tankeställningar ser min sommar ut något i denna stilen: Kroatien med S&E, Resa med P.C, 1D konsert i Göteborg med Mikaela & Kim, bosätta mig i Båstad under tennisveckan för att umgås och stötta Mikaela, kanske resa runt kring medelhavet med la familia. Helst vill jag bara stanna hemma och bara arbeta, men fasen det är ju sommar!


Tusen tack för era frågor, hoppas mina svar var tillräckliga och väl besvarade, annars får ni protestera! Ha en skön Söndag, kram mi gente!

Gillar

Kommentarer