Q/A

Äntligen gör du en frågestund! Kan du inte berätta om hur du och pc träffades?
Haha long time no see antar jag? Jag har faktiskt redan gjort ett helt inlägg som är baserat på hur vi lärde känna varandra, så kika gärna på det först om du inte har gjort det (LÄNK
), har du fler frågor får du gärna kommentera igen! 

Superkul att du har en mode&mediablogg, det behövs idag! Har inte följt din blogg så länge men den är väldigt intressant, kul att du bjuder på dig själv. Min fråga e: Varför började du blogga?
Åh vad kul att du uppskattar mina huvudkategorier Lina! Jag började blogga först för fleera år sedan. Men då var jag inte seriös, jag hade flera olika bloggnamn hit och dit. Men med åren tyckte jag att det vart lite trist med vardagsbloggar, då kom jag på idéen med att lägga till mode & media som huvudkategorier. 

Vart hämtar du inspiration ifrån?
Det beror på vilket sammanhang du är ute efter. I livet inspirerar jag mig väldigt mycket av min storasyster, hon har alltid följt sina egna drömmar och har huvudet högt såväl som hennes mål i livet. Johanna är dessutom en social och omtänksam person. Gällande bloggen hämtar jag min inspiration från den typen av blogg jag själv skulle vilja läsa så att säga.

Hon som brukar ta dina outfit bilder, hur träffade du henne?
Emma är den som tar mina bilder. Vi träffades först på gymnasiet då vi går i samma klass!

Varför bloggar du om musik? Skitbra kategori
Jag älskar media och musik, därav mitt val av gymnasielinje. Jag vill nå ut till folk med nya artister, låtar, album och musikvideor. Att folk får en inblick av musikvärlden.

Favoritmat? Vart får du din outfit inspiration irfån?Kan du inte börja göra videos? Kram
Jag äääälskar kyckling pasta pesto, tycker dessutom om tacos väääldigt mycket! ♥
Inspiration till mina outfits? Min klädstil haha, nejmen jag slänger på det jag tycker om. Inspireras mycket av vad jag ser i media, bland annat från Naya Rivera!
Min plan för årsskiftet är att faktiskt kicka igång vloggandet på YouTube, har lagt ut en från Stockholmsresan som ni gärna får kika på. Ni kan redan nu börja prenumerera på min kanal, vem vet när det kommer upp något liksom? 😏 (LÄNK TILL MIN KANAL) Men du, samt alla mina fina läsare får gärna tipsa om vad ni skulle vilja ha för typ av video, någon rolig utmaning eller något sätt att lära känna mig mer på? Jag är öppen för ideér!

vad har hänt med dig och ena och saga?jag såg alltid er tillsammans i skolan innan, tror det var i ettan. Nu ser jag bara saga och ena men inte dig. är ni inte vänner längre?
I takt med att dem bytte klass slutade vi umgås rätt mycket, vi gled ifrån varandra dessutom, vi hade inte så mycket gemensamt längre. Vi umgås inte nu, men jag bråkar dock inte med någon av dem i skrivande stund eftersom det känns som lite onödig energi.

Kan du inte göra en beskrivning av dina vänner??
Jag har gjort en i Mars månad, men kan absolut göra det med några till med tiden!

Hej Irmis! Här kommer lite frågor från mig. Vilken stad skulle du vilja bo i om inte Helsingborg? Vilket är ditt favorit klädmärke och sminkmärke?
Hej du! NYC är ju min dröm så det är mitt svar. Men menar du inom Sveriges geografiska avgränsningar skulle nog Göteborg passa mig perfekt. 😍 Vilken svår fråga, jag bär mycket Guess, Hunkydory, Tommy Hilfiger, Vagabond, Valentino eller något från Zara om jag vill vara lite basic haha. Jag använder endast Bareminerals smink, har knappt smink då jag inte behöver det haha. 

Tror du att dina framtidsplaner hade sett annorlunda ut om du ej träffade pc?
Självfallet. Jag hade utan tvekan åkt till NYC och stannat där så länge jag hade kunnat, eventuellt byggt upp ett företag där eller i alla fall utvecklat min idé. Men jag tror att mycket som händer sker av en anledning, och ord kan inte beskriva hur lycklig jag är för att ha Philip som pojkvän. Med andra ord: Ja mina framtidsplaner hade definitivt sett annorlunda ut, men inget slår det förhållandet jag är i nu.

Gillar

Kommentarer