REPLY TO


Hej Sara! Jag driver inte alls. Jag har inte alls påstått att jag kommer att bo i ett sådant hus, givetvis är jag också medveten om att huset krävs finansiering och att det är extremt dyrt, det är ännu dyrare att driva huset, det är underförstått. Jag använder husen och inredningarna som inspiration att designa mitt eget hus. Vi designar mycket hemma och sätter vår prägel på inredning utifrån vad vi tycker om, och precis så tänker jag göra i framtiden också. För att tillägga: Inlägget "My dream house pt I" är publicerat under kategorin "Inspiration", ta dig en funderare kring valet av kategori. 😉

"Jag har vissa krav på hur min framtida bostad ska se ut, och dem kraven står jag fast vid till varje pris, inga undantag. I dagens inlägg tänkte jag dela med mig om hur mitt perfekta hus är uppbyggt. " Detta är exakt citerat från inlägget och jag kan klargöra för dig vad jag menar: Jag har som jag skrev krav på hur jag vill att mitt hus ska se ut när jag designar det i framtiden, dem kraven är mer en dröm för mig, lite som "ideal".

Jag lever verkligen inte på min pojkvän och är inte alls en golddigger, hade du känt mig (vilket du uppenbarligen inte gör) hade du aldrig skrivit den kommentaren. Jag är emot golddigger typen, i allra högsta grad. Jag har inte heller formulerat mig på ett sätt som skulle kunna översättas som "Philip ska betala". Det är inte subjektivt, det är objektivt.

Jag skrattar allvarligt talat åt din kommentar "Sara", låt mig berätta för dig hur jag fungerar.
Jag har bjudit Philip hit & dit på dejter, köpt kläder till honom, överaskat med presenter och överraskningar, allt detta behövs ju finansieras, vilket jag tagit hand om själv.
På vår första dejt bjöd han mig på middag vilket jag inte visste alls i förväg utan jag tog med mig min plånbok som vanligt, vilket jag alltid gör när jag är med honom. På vår andra dejt bjöd jag honom på brunch på Kitchen & Table @GrandHotel. Dessa situationer visar yttre tecken på att vi kan ge & ta i en balanserad mängd. Slutar en ta med sig plånboken är det något som är snett, eller hur?

I den samägda egendomen äger vardera maken vanligen hälften. Vardera makens hälft utgör i sin tur vanligen giftorättsgods. Vilket med lättare formulering ifall du inte förstår betyder att mannen har hälften av vad hustrun har, och tvärtom.

Så lyder Juridiken, självfallet är vi inte gifta, men man givetvis måste man tänka långsiktigt, jag blir ju inte tillsammans med någon jag inte kan slå mig ner med i framtiden? Jag siktar högt och tänker bli framgångsrik, givetvis vill jag ha någon med samma mål. Trist att bara ge och aldrig få, right?

Dessutom gillar jag att bjuda andra, jag bjuder inte bara Philip, utan även mina vänner och familj på saker och ting. Något du bör notera, Sara, är att jag endast bjuder folk som också kan bjuda mig ibland, för som jag tidigare skrev "Slutar en ta med sig plånboken, är det något som är snett". Återigen är detta ett exempel på att jag och mina vänner (Samt Philip) kan ge & ta i en jämnt fördelad mängd.  

Och för att tillägga, jag har själv ett arbete och tar hand om mig själv väldigt bra, mina föräldrar uppfostrade mig till att vara självständig, vilket jag är. Skulle aldrig fråga Philip om pengar eller utnyttja honom då jag har mina egna pengar. Kan även berätta att jag har varit med om folk som utnyttjat mig för mina pengar, så varför skulle jag utsätta någon för det?

Jag kan berätta för dig vad som är skämmigt, folk som inte tar hand om sig själva, misslyckas i skolan, får inget arbete, super, dricker, ligger rundor och missköter allt möjligt. Jag är väldigt skötsam av mig, klart jag har några brister, liksom du säkert har, men jag är inte ett exempel på skamsenhet. 

Gillar

Kommentarer

sara_love
,
Sorry, but not sorry, du sitter i skolan, uttalar dig som om du vore någon prinsessa som kan allt och vet allt. Du är pinsam rakt igenom. Ljuger om dina betyg osv. Golddigger? Jo. Det är du! Du skulle inte vara tillsammans med Philip om han inte var tjugo år, du tjatar bara om hans pappa företag som han ska ta över. Du siktar högt, visst fine, det kan jag köpa. Men sikta då fan högt med sanningen och inte lögnen. Ett tips / en tjej som hör och ser allt.
ellen.brolin
,
Bry dig inte Irma! Anledningen till att personen skriver såhär är av ren avundsjuka. Man ska sikta högt, man ska ha bra betyg och man ska göra sånt som man trivs med. Vilket du gör; du bloggar och gör olika sorters inlägg för att få en ämnesvariation på bloggen. Jag diggar dig! Kram
irmastenson
irmastenson,
Tack så hjärtligt fina du! Du lyste verkligen upp min dag! Kram på dig med! 😊
nouw.com/irmastenson