Så.... Falkenberg Strandbad hände


Så kom kalender-notisen jag väntat på äntligen- dags för Falkenberg Strandbad! Min nya fina weekendväska fick äntligen invigas på bästa vis. En bilfärd senare och en helg fullt av mys, mat, bad (även i havet vill jag tillägga) och relax väntade.

Jag bestämde mig för att jag vill ha ett hus med stranden nära, tänk morgondoppen. Jag har verkligen aldrig varit en hav-människa men vips så åker jag både jetski och sätter så mycket som lilltån i havet- 2020!

Vill också passa på att tacka för stödet från mitt senaste inlägg, fick en otroligt fint meddelande privat som värme mig till tusen. Så himla glad för er.

Ska vi kika på strandbaden nu kanske?


Ursäkta men ni måste måste måste måsta bara beställa deras smoothies, jag tog den röda och förväntar mig att ni gör likaså.


Men alltså, jag la mig en stund helt själv i det lugna rummet och ni känner mig jag somnar ju såklart inom 5 minuter. Vaknar dessutom av att jag själv snarkar till, haha snacka om avslappnad...

Är så ovan (dock inte obekväm) vad gäller att bli fotograferad offentligt numera. Men jag är på något personligt vis lite stolt över bilden till höger. Utan att motivera varför, vet jag att ni hade varit lika stolta om ni visste.


Nyduschad men en solklar 11 redo för en lunch!


Jag beställde ju då in en kantarellpasta som var galet god, hett tips! Överlag, så så nöjd med helgen, var som ett löskokt ägg igår när jag landade i sängen. Orkade knappt packa upp väskan haha.


Gillar

Kommentarer