Så här tänkte jag inreda nya lägenheten!


Hej kompisar!
Två visningar kvar av tre totala och jag hoppas att den rätte visar sig vara någon av dem. För jag ser fram emot ett eget ställe och få mer tid med mamma i samma veva, när hon väl kommer på besök från Holland. Samtidigt fortsätta bjuda över kompisar på tacokvällar och givetvis- en storslagen inflyttningsmiddag med sushi från golv till tak. Hehe.

Gällande inredningen finns det så mycket att snacka om, men något i stilen ovan hade suttit fint. Kalla färger med en känsla av modernism, tropik och en touch av bohemiska inslag, allt med ett yttre tecken på stilrent- ska bara pitcha det snyggt ;-)

Djupare inredning kommer vi självklart prata om väl när läggan är köpt!
__________________

Update på mig?
Fredagen är kommen och oj oj oj jag är redan exalterad inför nästa vecka. Gårdagens hyllningsavsnitt till bortgångna Luke Perry, en karaktär från Netflix "Riverdale" var otroligt vacker. Lämnade mig tårögd vilket sällan händer. Hade faktiskt tappat hoppet för serien men håller tummar och tår för att de tagit åt sig kritiken denna säsongen.

Men ja, det är fredag och jag har suveränt mycket att pyssla med på kontoret. Ska bli så skönt med helg även om lika mycket kneg väntar på måndag igen. Men lite helg, FaceTime med Walle och en snackis med Thelma, smaska i mig sushi (omg så sugen på 30 bitar mums ikväll) och vila upp den lilla förkylning som är kvar låter perfekt. SNART kan jag träna som vanligt igen!


Gillar

Kommentarer

jonssonida
jonssonida,
Åh va snyggt! Stilrent men mysigt!
nouw.com/jonssonida
irmastenson
irmastenson,
Men visst?! ÅH längtar så!
nouw.com/irmastenson