Så, holland hände


Hej gänget, God fortsättning på er! Vi kom hem igår i en helt okej tid för att senare bänka oss framför Dirigenten (tips tips!) med lite thai. Tre avsnitt senare somnade vi och jag steg upp tidigt för att jobba. Tänkte träna efter jobbet men bloggjobb kom emellan. Men imorgon fortsätter jag i vanlig ordning med träningen, ska bli skönt att komma tillbaka till träningen efter en semester.JUSTE, semester! Vi hade verkligen skitskoj på vår första utlandsresa tillsammans. Vi skålade in det nya året på rummet med bubbel och en riktigt fin utsikt över staden Rotterdam som vi befann oss i. Vi åkte ju runt i Holland mellan Delft och Rotterdam. Min mamma bor ju där som ni vet och därför bodde vi där några dagar och på hotellet resterande dagar. Amsterdam och Haag var också tänkt, men varför stressa flera städer när vi kan komma tillbaka när vi vill? :-P

Vi strosade rundor som två kärleksfulla turister (eller ja Fabbe var turisten, jag är ju numera Holländar-veteran ha-ha) i städerna och skapade minnen för livet. Vi två. Åh. Längtar low-key efter dagen med stort D när vi är redo för ett familjeliv tillsammans, ut och resa och allt därtill.

Medan jag ändå är igång kan jag redan nu meddela att inga wow-iga outfitbilder kan utlovas, denna semestern uteslöt vi allt sådant vilket var skönt. Vi knäppte några bilder, men inga direkta outfitbilder. Men tro inte att det betyder att outfitbilderna är long lost- det är på G. Likaså gäller mitt bloggprojekt för 2019 som jag tänkte presentera på söndag för er! Vi hörs imorgon mina vänner med helgens planer!


Gillar

Kommentarer