Gå till ,[object Object]

Så jag åkte på en resa och konsert, helt själv!


Och egentligen är det verkligen ingen big deal

MEN

Nu ska jag prata med er om min tripp till Amsterdaauym!Fredag morgon blev till att sova ut en liten stund och sedan packa ett bagage fyllt med förväntan, nervositet och läckra kläder! Att lämna plats för shopping fanns inte på världskartan.

Ni som vet känner ju till att mor min bor i trakterna så att shoppa där kan jag göra när jag vill, så behovet denna gången låg på noll, vad jag trodde i alla fall...

Väl på flygplatsen var det självklart att äta sushi, varför inte äta dyraste maten på dyraste flygplatsen? Ändå semme ju! Tjugotals bitar slank ner över en FaceTime session med Emilia. En kort stund senare la jag på och fortsatte avnjuta min mat själv.

Kikade runt i butiker och sedan lunkade jag sakta till min gate och klev ombord på flyget. På resan dit satt jag tillsammans med två läckra ryssar. Fattade bra tycke för dem fram tills dem började babbla om Tiffany istället...typiskt!

Vad jag verkligen älskar med att resa själv är alla människor man lär känna och hur stark man blir i sig själv.Fram till hotellet kom jag, fick fel rum så fick vänta kort på mitt nya som var riktigt fint. Bilden ovan är dock tagen i trappuppgången, kollar ni riktigt noga ser ni till och med IKEA! Så hemmakänslan var ändå där ;-)

Men mitt rum var längst upp och rätt stort dessutom, återigen- semme!

Jag tog en sväng runt i stan och vloggade på vår poddinsta @nibordestartaenpodd för att sedan köpa med mig massa mat upp till rummet där förfesten började.Taaada!

Gjorde V mig och lyssnade på alla bästa hits från min queen, Ariana., och såhär blev resultatet! BOMB!

Byxorna är verkligen ingen hit som jag skrev sist jag visade denna bilden, herregud sämsta plagget i historiens tid typ. Men snygg vart jag allt. Speciellt när jag tog dessa bilderna som inte alls är my way of taking pictures om ni fattar?

Blev ändå en insta-post på det till min förvånad, har nog aldrig lagt ut en bild på mig själv tagen med mobil sådär framför en spegel. Men ah, någon gång måste vara den första :)

I alla fall.

Jag hade inte riktigt börjat tagga till ännu, var ju fortfarande ovetandes om huruvida min biljett var äkta eller inte. Så det blev till att ta tag i den oron, så i med airpodsen och på med dojjorna- dags att bege sig mot arenan!

Jag totalvägrade att stå i kö, absolut jag avskyr när folk kommer sent och sedan tränger sig framför alla som köat i timmar. Men det var så galet varmt. Synd dock att jag inte gjorde det, hade fått en riktigt bra chans att lära känna massa människor. Men även tur...Det visade sig att man behövde köa hela vägen för att ens se om biljetten var äkta så jag bara "aj dånt tink så" och gick tillbaka till mitt hotellrum och slog på Modern family för att sedan beställa upp mer mat till mitt rum. LYX. Hade dem erbjudit massage på rummet hade jag nog inte ens brytt mig för att gå tillbaka till arenan igen ;-)

När klockan slog 21:20 svepte jag om till något älskvärt istället för de satans byxorna, därefter gick jag till arenan igen. För jag beräknade att om insläppet började 19 så skulle det ta minst 2 timmar i glassande sol innan jag ens fick komma in och därefter vänta ännu en timme inne i arenan. Sagt och gjort utgick jag från beräkningen och var på arenan 21:25.

Sanningens ögonblick väntade.

Biljettdamen höll upp sin maskin och så fort hennes laser-scanner mötte min biljett lyste det superduper-rött.

Så jag bara ok bye then

För att sedan bara "nej vet ni vad, över min döda kropp att hon spelar live ikväll utan min närvaro"

Damen provade en annan scanner och då var det verkligen sanningens riktiga ögonblick

DET LYSTE GRÖNT

WTF

Jag förstod noll samtidigt som jag förstod precis

Shit pommfritt

Det slog mig att på bara några meter måste jag ta in två saker

1. Jag ska se Ariana Grande sjunga

2. Hon är i samma byggnad som jag är

Jag kom ju verkligen sist in, det är en sak som är säker
Jag stod så långt bak att jag knappt kunde se publiken, utan stod typ där man säljer merch och popcorn :-)
Så jag bara "nä vet ni vad? jag känner inte en jävel här" så jag gjorde min egna moshpit och bara wingade fram mig själv till en bra plats. inte den bästa men helt okej. Mitt i allt drog hon igång Mac Millers "dang!" som gjorde mig helt mållös, jag är ett riktigt stort fan av hans fantastiska mästerverk så den låten gav mig ny energi så jag släpade med det gänget jag precis lärt känna på 2 minuter. Sekunderna efter vi fick en JÄKLA bra plats började hon. Jag kom alltså 5 minuter innan hon började. Om inte det är bra tidsuppfattning så vet jag inte vad!

-----

Konserten då?

HELT OTROLIG:

Knäppte inga bilder och filmade bara 2-3 korta filmsnuttar, för jag njuter på tok för mycket väl på konserten. Känns lite sisådär att stå och fota/ filma? Jag vill dansa och sjunga!

Jag och det goa gänget höll på hela konserten och när vår härskarinna lämnade scenen lovade jag att "hit them up" så fort jag kommer tillbaka igen. Vi hängde en stund efter själva konserten innan klockan blev så mycket att jag kunde vandra direkt till hotellfrukosten....


¨

Så, någon somnade gott den kvällen man man säga ;-)

Det vankades god hotellfrulle och sen utcheckning. Vilket var bra för herregud vad jag fick ladda min stackars mobil som blev helt galen av alla upprörda DM's jag fick. Jag slutade ju vlogga och uppdaterade inget alls om huruvida jag ens var på konserten eller inte. Heheh.

Mitt flyg gick inte förrän sent på eftermiddagen och jag kände att högst en timme innan boarding behöver jag vara där. Så jag tog tåget in till centralen för att kära ner mig lite extra i huvudstaden! Fördelen med Holland är att jag varit där så många gånger att jag har appar och kort för alla diverse transporter, känns som hemma. En annan fördel är att jag hittar typ överallt.

Amsterdam bjussade på rejäl värme och glatt folk, jag strosade rundor med Bob Dylan i lurarna på g mot favvosushin- en rooftopbar som har en satans god sushi. Där satt jag i mitt esse i ett bra tag. Tillräckligt bra tag för att 9127321 nya DM's skulle trilla in med "hur mycket sushi äter du egentligen i veckan?!", då var det dags att bege sig vidare...

In i några butiker trillade jag och ut med några kassar kom jag också. Clutchen från Ted Baker kan ni se bara ni skrollar ner ett inlägg, resten kommer- tro mig ;-)Hem flög jag och sent kom jag hem. Det blev en film och sedan somnade jag sött i sängen som nästan är lika skön som en hotellsäng. DOCK har jag kuddar som hotell köper in så jag sover rätt lyxigt ändå, veganska är dem dessutom!

Amsterdam och Ariana Grande var som ni kan märka ännu en fantastisk resa, jag ser fram emot att gå på hennes nästa turné och den gången resa till hennes hemstad eller till Mac Millers hemstad. Jag har dessutom börjat fippla på en Holland guide till er som är sugna på ett självklart resmål. Vet inte hur bra jag sålt in Holland so far, men det inlägget hoppas jag ska leda till er nästa destination!

När ni ändå spanar resor, våga åk själv! Herregud var inte för bekväm, våga riska lite!

Två frågor jag blev attackerad med under trippen

Hur är det att resa själv? Du som gjort det så många gånger
ÄLSKAR DET. Jag vill gärna åka på en långresa till USA eller Maldiverna helt själv. Det är så fantastiskt att vara bekväm i sitt egna sällskap! Sedan är det såklart roligt att dela upplevelsen med någon!

Hur var det att gå på konsert helt själv?
ÄLSKAR DET OCKSÅ. Aldrig gjort det innan men det var fanimej inte sista gången kan ni skriva upp. Visste att typ ingen ville gå på hennes konsert lika mycket som jag ville så varför hejda sig för man inte har kulorna till att gå själv eller släpa med någon som hellre befinner sig någon annan stans den kvällen? NOPE. Jag vill inte leva mitt liv så :P


Gillar

Kommentarer