Säg ja till reklam- och rädda vår planet samtidigt!

Inlägg i samarbete med ShopGun

Har ni hört talas om ShopGun tidigare? Flera studenter jag känner har laddat ner favoritappen och även en familj jag barnpassar åt. Men jag visste faktiskt inte och blev helt såld på konceptet när jag fick det presenterat för mig och tänkte direkt på er samt hur jag genuint tror att detta är ett steg i rätt riktigt för att rädda miljön!


ShopGun är en samlingsplats för reklam- online!
Så istället för att förstöra vår kära planet kan vi istället få erbjudanden via mobilen. Hemma har vi en klar lapp på vår brevlåda som tackar nej till reklam, dels för att det kommer mycket oväsentlig reklam men också för det är så skadligt för miljön. Problemet? Vi missar massa kalasbra erbjudanden som hade hjälpt oss spara in en kappäck full av pengar! Jo visst, man kan aktivt gå in och spana efter erbjudanden, men hur ofta tar vi oss sannerligen den tiden? (Eller så är det bara jag och pappa som är dåliga på det haha??).

Att ha allt samlat på ett ställe och samtidigt få notiser som underlättar vardagen är verkligen A och O idag. Jag tror genuint att det hade varit lättare att vara klimatsmart och ekonomisk om det fanns ett verktyg för det. Vilket det nu finns- ShopGun! Aftonbladet håller också med!Vad jag personligen tycker om med ShopGun


1. DIREKTLÄNK FRÅN ANNONSEN TILL PRODUKTEN/VARAN!
Ja, detta måste skrivas i caps lock för ytterligare effekt. HUR mycket har man inte låtit sig själv irriteras när man bläddrar i tidningen och faller pladask för exempelvis ett par dojjor- men för att sedan behöva söka upp dem online, ringa butiken och lägga undan, köra dit och köpa? Problem long lost! ShopGun länkar dojjorna direkt, visar förslag på butiker OCH storlekar!

Bonus: Det står även hur lång tid du har kvar på erbjudandet, så slipper du hålla koll på 913873 saker i huvudet och du kan lättare planera dina inköp i kombination med din vardag.

2. Att du kan filtrera efter vart du befinner dig
På så sätt slipper du knappa in adresser eller få reklam från butiker flera timmar ifrån dig.
Att registrera sitt konto har aldrig varit så lönsamt- du kan spara din adress så du slipper knappa och hålla på hela tiden. Vill du ej ha spara adress utan alltid utgå från vad som är närmst dig där och då? Inga bekymmer!

3. Du kan göra inköpslistor som du i sin tur kan döpa och flytta om i
Tidigare minns jag att man fick knäppa en bild på reklamerbjudandet eller ännu värre- ta med tidningen till butiken. Som bortglömt idag, och tur är väl det? Jag menar, handen upp alla som "orkar" bläddra tillbaka i rullen eller vända hem för att man glömde tidningen?


Mina favoriter på ShopGun

1. Coop.
Jag är medlem på Coop och trivs bra med dem. Mycket veganska alternativ! Dock funderar jag på att mixa med ett medlemskap hos Ica- tack vare att båda butikerna finns på ShopGun och att jag ibland är ute på vift och har möjligheten att välja mellan det ena och det andra.

2. ICA.
Det finns till 99% alltid ett erbjudande värt att dra nytta av och produkterna är prisvänliga. Mycket frukt och grönt vilket jag uppskattar, perfekt för en fruktsallad på kvällen.

3. Electrolux Home
Om det är någon som verkligen erbjuder livets erbjudanden så är det Electrolux Home. Här hörrni, här kommer det fyndas extremt när min flytt går av stapeln. Sist jag kollade hade dem ett supererbjudande på varor från SMEG!


Andra butiker ni kan hitta
Media Markt- kanonbra om du vill fynda och komma ner i pris.
Stadium - Jag la in ett par dojjor i min "Beach 2020" lista, nu jäklar ska det tränas.
Hööks - Perfekt för er som spenderar dygnet runt i stallet och därmed är rätt begränsad i tid!
IKEA-
Jordens resurser är ohört begränsade och det är dags för företagen stora som IKEA att hänga med i svängarna.
Rusta - Vilka guldkorn man kan hitta här, jag köpte bland annat min snygga, gråa, sammetsklädda fotpall.
XXL - En ny säsong väntar, kanske är det dags att kika på träningskläder, tennisrack eller en regnjacka?

Så, mina vänner- häng med mig på resan till en bättre planet!
Kika in på deras hemsida eller ladda ner appen (App store) (Google play) direkt för att se om det är något för dig!


Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh den appen har jag aldrig hört om faktiskt, men spännande och bra det låter! <3
nouw.com/emmaengstrom
irmastenson
irmastenson,
Ja, recomend recomend!! <3'
nouw.com/irmastenson
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men åh, spännande!! (Btw, vilket typsnitt har du i bloggen?)
nouw.com/lindaviktoriaaa
irmastenson
irmastenson,
Ja men verkligen! Brödtext: Casady och Rubrik: Geo Sans!
nouw.com/irmastenson