SAINT VALENTINE'S DAY

Med en klump i halsen läser jag igenom min blogg, vad fan hände med uppdateringen? Samlar ihop mig nu för sista gången och lovar er att jag kommer vara mer dedikerad till er.

För er som missat / jag som varit slarvig och inte berättat: Under ett tag nu har jag dejtat en kille, vilket jag gör fortfarande, lämnar ingen mer information mer smeknamnet "P.C" för dramatikens skull haha.

Hursomhelst, igår var det alla hjärtans dag, och givetvis skulle det firas.

P.C hämtade mig i stan vid 15, vi körde hem till honom då jag fick träffa hans pappa samt hans pappas nya tjej, (det är på den nivån om ni förstått) jättetrevliga båda två.
Vi umgicks ett tag där innan vi två bilade ner till Malmö för att käka på ett ohört fint & gott ställe med namn Moccasin. Oxfilé & potatismos med tillbehör stod på menyn så det lockade mig något djävulskt. Efter maten promenerade vi till biosalongen, delade på en "Hollywood" meny och satte oss i biostolarna för att invänta Mr. Grey, klockan var då 22:30, tror jag.

Hur var filmen? Är nog det som poppar upp i huvudet på er läsare just nu. Självfallet ska jag besvara frågan. Filmen var rätt bra, älskade manuset och kemin mellan Dakota och Jamie och filmen var minst lika bra som jag trodde. Slutet var perfekt då suget efter uppföljarna tog över kroppen och blev plötsligt ett samtalsämne värt att prata om.

Vi bilade hem och landande utanför mig vid 4:30 på natten, kysstes hejdå och sedan skildes vi åt. *insert tears* I allmänna drag var kvällen riktigt bra & lyckad.

Vaknade typ nu precis och ska unna mig tacos & några Castle avsnitt, vi hörs snart igen! Kram!

Gillar

Kommentarer